liefde of lust

5 leuke date tips in de lente

Ben je aan het daten met een wel hele leuke man of vrouw? Waar gaan jullie naar toe voor een eerste, tweede of derde date nu de zon wat langer schijnt? Omdat het lente is de聽hoogste聽tijd voor de vijf leukste date tips!

Samen in een bootje

Nu het langer licht blijft en minder koud wordt heb je veel meer mogelijkheden voor een leuke date dan in de winter. Ga op een zonnige lentemiddag eens lekker samen varen! Neem een flesje win mee en wat lekkere hapjes, stap samen in het bootje en genieten optimaal van elkaar.

Toerist in eigen land

Op een tweede date is het leuk om iets actiefs te doen. Houd het simpel: ga samen lekker rondstruinen door de stad of maak een wandeling door de natuur. Tijdens het lopen kun je elkaar beter leren kennen. Doordat je elkaar niet constant aankijkt, voel je je bovendien wat vrijer en losser. Kies een gezellige route uit langs de grachten, het strand of door het bos.

Dansen in de zon

Houden jullie allebei wel van een feestje? Kies samen een leuk festival uit of neem je date als verassing mee. Peil wel van te voren even of je date van festivals houdt. Wedden dat je een heerlijke dag hebt samen?

Zon & zee聽

Doe je het liever iets rustiger aan op een date? Zoek dan een gezellige beachclub uit, bijvoorbeeld in Bloemendaal of Noordwijk aan Zee. Niets relaxter dan samen genieten van een drankje en mensen kijken vanuit een zitzak in de zon.

Romantische picknick

Spreid een kleedje uit. Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee. Zeker weten dat jij je date verrast! Lekker zoetsappig: elkaar aardbeien voeren. Enne.. vergeet de slagroom niet 馃槈 Tips voor een romantische picknick vind je hier.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret 路
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret 路
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret 路
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britanni毛 hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret 路
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek 路
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret 路
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californi毛 tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.