Ben je aan het daten met een wel hele leuke man of vrouw? Waar gaan jullie naar toe voor een eerste, tweede of derde date nu de zon wat langer schijnt? Omdat het lente is de hoogste tijd voor de vijf leukste date tips!

Samen in een bootje

Nu het langer licht blijft en minder koud wordt heb je veel meer mogelijkheden voor een leuke date dan in de winter. Ga op een zonnige lentemiddag eens lekker samen varen! Neem een flesje win mee en wat lekkere hapjes, stap samen in het bootje en genieten optimaal van elkaar.

Toerist in eigen land

Op een tweede date is het leuk om iets actiefs te doen. Houd het simpel: ga samen lekker rondstruinen door de stad of maak een wandeling door de natuur. Tijdens het lopen kun je elkaar beter leren kennen. Doordat je elkaar niet constant aankijkt, voel je je bovendien wat vrijer en losser. Kies een gezellige route uit langs de grachten, het strand of door het bos.

Dansen in de zon

Houden jullie allebei wel van een feestje? Kies samen een leuk festival uit of neem je date als verassing mee. Peil wel van te voren even of je date van festivals houdt. Wedden dat je een heerlijke dag hebt samen?

Zon & zee 

Doe je het liever iets rustiger aan op een date? Zoek dan een gezellige beachclub uit, bijvoorbeeld in Bloemendaal of Noordwijk aan Zee. Niets relaxter dan samen genieten van een drankje en mensen kijken vanuit een zitzak in de zon.

Romantische picknick

Spreid een kleedje uit. Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee. Zeker weten dat jij je date verrast! Lekker zoetsappig: elkaar aardbeien voeren. Enne.. vergeet de slagroom niet 😉 Tips voor een romantische picknick vind je hier.