Ben je na een paar dates helemaal hoteldebotel in love en wil je een romantische uitje voor twee regelen? Dan heb je mogelijkheden te over natuurlijk. Mocht je niet bruisen van de inspiratie, dan hebben wij nog wel wat ideetjes.

Uit Tip 1. Samen romantisch naar de bios in een loveseat. Heel cosy! In sommige bioscopen hebben ze een heuse loveseat. Hier kun je samen inkruipen en niet alleen van de film maar ook van elkaar genieten.

Uit Tip 2. Samen naar de sauna. Aanrader in het kille, natte najaar of de winter. Plan een lekkere luie zondag of avond en duik samen een van de vele luxe saunacomplexen in. Laat je allebei verwennen met een massage, geniet van een lekker sapje, lunch en duik het bubbelbad in!

Uit Tip 3. Romantische muziek avond. Geen zin om weg te gaan maar wil je jouw lief verrassen? Maak een lange playlist van jouw favoriete muziekjes en zwijmelsongs en nodig hem of haar thuis uit. Kaarsjes aan, hapjes erbij, muziekje aan en…!

Uit Tip 4. Samen lekker proeven. Houden jullie allebei van lekker eten en goede wijnen maar vind je uit eten gaan een beetje afgezaagd? Ga eens een avondje wijn & spijs proeven samen. Genieten gegarandeerd.

Uit Tip 5.  Iets speciaals regelen voor je lief? Nederland kent prachtige, romantische kleine boetiekhotels. Boek eens een overnachting als verrassing. Ga vooraf lekker samen uit eten om vervolgens niet naar huis terug te keren maar in een van de mooie kamers te overnachten.