fabels feiten wijn

5 ideeën voor een romantisch avondje uit

Ben je na een paar dates helemaal hoteldebotel in love en wil je een romantische uitje voor twee regelen? Dan heb je mogelijkheden te over natuurlijk. Mocht je niet bruisen van de inspiratie, dan hebben wij nog wel wat ideetjes.

Uit Tip 1. Samen romantisch naar de bios in een loveseat. Heel cosy! In sommige bioscopen hebben ze een heuse loveseat. Hier kun je samen inkruipen en niet alleen van de film maar ook van elkaar genieten.

Uit Tip 2. Samen naar de sauna. Aanrader in het kille, natte najaar of de winter. Plan een lekkere luie zondag of avond en duik samen een van de vele luxe saunacomplexen in. Laat je allebei verwennen met een massage, geniet van een lekker sapje, lunch en duik het bubbelbad in!

Uit Tip 3. Romantische muziek avond. Geen zin om weg te gaan maar wil je jouw lief verrassen? Maak een lange playlist van jouw favoriete muziekjes en zwijmelsongs en nodig hem of haar thuis uit. Kaarsjes aan, hapjes erbij, muziekje aan en…!

Uit Tip 4. Samen lekker proeven. Houden jullie allebei van lekker eten en goede wijnen maar vind je uit eten gaan een beetje afgezaagd? Ga eens een avondje wijn & spijs proeven samen. Genieten gegarandeerd.

Uit Tip 5.  Iets speciaals regelen voor je lief? Nederland kent prachtige, romantische kleine boetiekhotels. Boek eens een overnachting als verrassing. Ga vooraf lekker samen uit eten om vervolgens niet naar huis terug te keren maar in een van de mooie kamers te overnachten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.