Cabrio voor date

5 hotspots voor zomerseks met je date

De temperaturen lopen flink op, zo ook wanneer jij en je date samen hebben afgesproken. De hoogste tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Juist, we hebben het over buitenseks. Wij weten welke hotspots linea recta op jouw zomerseks-bucketlist horen. Lees je even mee?

De duinen

Laat de naturist in jezelf los en parkeer je blote kont ergens in de duinen voor een wip. De kans dat jullie betrapt kunnen worden, maakt het alleen maar spannender. Leg wel even een handdoekje neer of ga op handen en voeten te werk, anders schep je de rest van de dag zand uit je vagijn.

In de auto

Rijd naar een afgelegen plek, leg achterbank plat, zet The Weeknd op, doe de airco aan en ketsen maar! Of als het aan durft: een avontuurtje op de motorkap. Je krijgt extra tijgerpunten als je een cabrio helpt. Hallo, seks onder de sterren!

In een tent

Ah, je voelt je weer even 18 jaar als je probeert te rollebollen in een krap tentje. Echt comfortabel en praktisch is het niet, maar dat maakt het juist een spannende uitdaging. Extra tip: zorg voor ijsklontjes voor extra verkoeling.

In een hotel

Officieel gezien niet buiten, maar daarom niet minder lekker. Het hotel is eigenlijk het hele jaar door een ultieme seksplek, maar in de zomer is de kans groter dan je je er bevindt. Voordeel van een hotel ten opzichte van je eigen slaapkamer: er is een airco, geen huishoudelijke klussen die je afleiden en alle remmen kunnen los.

Op een boot

Ben jij of ken jij iemand met een boot? Toevallig met een beneden dek? Lucky you! Een boot is een uitstekende seksplek. Denk maar aan het wiegen van de boot en het klotsen van het water. You Jack, me Rose.

 

Bron: Ze

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam