dansen voor singles

5 hotspots om te dansen en te flirten

Lekker single en hou je wel van een avondje dansen en flirten? Trek dan die mooie jurk of dat mooie overhemd maar aan en bezoek een swingende singles party. Vergeet je dansschoenen niet, oefen op je knipoog of verleidelijke lach voor de spiegel geniet van een heerlijk avondje uit!

1. Single en 40 geweest? Ook dan kan je lekker met je voetjes van de vloer. All-Dance organiseert elke zondag een dans/ontmoetingsavond voor alleengaanden. De leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar! De avonden worden druk bezocht door honderden singles uit Noord, Midden en Zuid Holland.

2. Relatieplanet organiseert bruisende singlesfeesten die zo leuk zijn dat ze bijna altijd van te voren zijn uitverkocht. Elk feest vindt plaats op een locatie met meerdere sfeervolle zalen. Er is altijd bruisend entertainment voor iedereen! Kom en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance!

3. Elke 2 maanden organiseert de website NMLK nieuwemensenlerenkennen.nl themafeesten voor actieve mensen in de leeftijd 20 – 45 jaar. NMLK is de grootste activiteiten en uitgaanssite van Nederland en Europa!

4. Bij Swingsteesjun gaat het om gezelligheid, dansen en elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De feesten zijn op stijlvolle toplocaties in Amsterdam en Haarlem. En dát voor een betaalbare entreeprijs.

5. Iedere maand organiseert Single-Sensation een groots dans event in Schijf te Brabant. Leeftijd vanaf 25 jaar. De organisatie van de Single-Sensation party’s ligt in de handen van mensen die jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van feesten van ieder kaliber.

Al deze en meer dansfeesten vind je op de singlefeesten gids.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.