nieuwjaarswandeling singles

5 hartverwarmende voorwerpen voor singles om de winter door te komen

Winter! De een kijkt er naar uit, de ander gruwelt ervan! Heb je het alweer helemaal gehad met de frisse temperaturen? Dan geven wij je vijf hartverwarmende tips om de winter door te komen!

1# Warmte tussen de lakens

Een must voor de mensen die het altijd koud hebben én niemand om tegenaan te kruipen! Vaak kun je de intensiteit instellen én zit er ook een timer-functie op de dekens. Deze timer-functie zorgt ervoor dat de deken automatisch na een bepaalde tijd uitgaat. Zo weet je zeker dat je in de ochtend niet badend in het zweet wakker hoeft te worden. Voor de mensen die alleen last hebben van koude voeten: je kunt de elektrische deken ook alleen bij je voeteinde leggen. Deze elektrische deken van AEG heeft drie warmtestanden en oververhittingsbescherming, zodat jij met een gerust gevoel warm kunt gaan slapen. Bestel ‘m hier.

2# Lekker daglicht

Een van de redenen waarom mensen in de winter een dip krijgen: niet genoeg zonlicht. Met een daglichtlamp verhelp je dat probleem. Door iedere dag een paar minuten voor deze lamp te zitten, krijg je toch genoeg daglicht binnen en help je niet alleen je humeur, maar ook je biologische ritme en energie-niveau. Deze daglichtlamp van Medisana is betaalbaar en niet zo groot. Bestel ‘m hier. Geen zin in daglichtlampen? Extra vitamine D slikken helpt ook.

3# Warme dranken

Heb je nog geen thermosbeker? Haal er dan gauw een. Er gaat een wereld voor je open en al helemaal in de winter. Houd je koffie of thee altijd warm. Of je nu in de file staat, of je trein halverwege stilstaat: je hebt dan in ieder geval je goede, vertrouwde thermosbeker mét warme thee of koffie. Deze thermosbekers van TravelMore zijn verkrijgbaar in meerdere vrolijke kleuren en heeft een score van bijna vijf sterren op Bol.com. Bestel ‘m hier.

4# Heerlijke geurstokjes

Geuren zijn wel degelijk van belang voor de gemoedstoestand. Volgens een artikel van The Scientific American beïnvloedt het je humeur thuis én op werk. Genoeg reden om te investeren in een geurkaars of geurstokjes. Deze geurkaars van Rituals zal jouw thuis (of werkplek) heerlijk laten geuren. Vergeet je meteen even dat het buiten winter is. Koop ze hier.

5# Lekker bakkie

Tijdens de donkere dagen is het soms, hoe goed je ook je best doet, moeilijk om energie te krijgen. Een boost van buitenaf is dan geen luxe. Een kop koffie wil dan nog wel eens helpen. Wil je investeren in lekkere, kwalitatieve koffie? Investeer dan in een Nespresso koffiemachine. George Clooney, kan jou er alles over vertellen. Er zit namelijk echt wel verschil tussen jouw ‘normale’ bakkie leut met filter en deze Ferrari van de koffiemachines. Bestel ‘m hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!