Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuwjaarswandeling singles
19 november 2018

5 hartverwarmende voorwerpen voor singles om de winter door te komen

Winter! De een kijkt er naar uit, de ander gruwelt ervan! Heb je het alweer helemaal gehad met de frisse temperaturen? Dan geven wij je vijf hartverwarmende tips om de winter door te komen!

1# Warmte tussen de lakens

Een must voor de mensen die het altijd koud hebben én niemand om tegenaan te kruipen! Vaak kun je de intensiteit instellen én zit er ook een timer-functie op de dekens. Deze timer-functie zorgt ervoor dat de deken automatisch na een bepaalde tijd uitgaat. Zo weet je zeker dat je in de ochtend niet badend in het zweet wakker hoeft te worden. Voor de mensen die alleen last hebben van koude voeten: je kunt de elektrische deken ook alleen bij je voeteinde leggen. Deze elektrische deken van AEG heeft drie warmtestanden en oververhittingsbescherming, zodat jij met een gerust gevoel warm kunt gaan slapen. Bestel ‘m hier.

2# Lekker daglicht

Een van de redenen waarom mensen in de winter een dip krijgen: niet genoeg zonlicht. Met een daglichtlamp verhelp je dat probleem. Door iedere dag een paar minuten voor deze lamp te zitten, krijg je toch genoeg daglicht binnen en help je niet alleen je humeur, maar ook je biologische ritme en energie-niveau. Deze daglichtlamp van Medisana is betaalbaar en niet zo groot. Bestel ‘m hier. Geen zin in daglichtlampen? Extra vitamine D slikken helpt ook.

3# Warme dranken

Heb je nog geen thermosbeker? Haal er dan gauw een. Er gaat een wereld voor je open en al helemaal in de winter. Houd je koffie of thee altijd warm. Of je nu in de file staat, of je trein halverwege stilstaat: je hebt dan in ieder geval je goede, vertrouwde thermosbeker mét warme thee of koffie. Deze thermosbekers van TravelMore zijn verkrijgbaar in meerdere vrolijke kleuren en heeft een score van bijna vijf sterren op Bol.com. Bestel ‘m hier.

4# Heerlijke geurstokjes

Geuren zijn wel degelijk van belang voor de gemoedstoestand. Volgens een artikel van The Scientific American beïnvloedt het je humeur thuis én op werk. Genoeg reden om te investeren in een geurkaars of geurstokjes. Deze geurkaars van Rituals zal jouw thuis (of werkplek) heerlijk laten geuren. Vergeet je meteen even dat het buiten winter is. Koop ze hier.

5# Lekker bakkie

Tijdens de donkere dagen is het soms, hoe goed je ook je best doet, moeilijk om energie te krijgen. Een boost van buitenaf is dan geen luxe. Een kop koffie wil dan nog wel eens helpen. Wil je investeren in lekkere, kwalitatieve koffie? Investeer dan in een Nespresso koffiemachine. George Clooney, kan jou er alles over vertellen. Er zit namelijk echt wel verschil tussen jouw ‘normale’ bakkie leut met filter en deze Ferrari van de koffiemachines. Bestel ‘m hier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Paasontbijt voor singles: overheerlijke recepten

Als single deze Pasen bij je ouders aanschuiven voor het paasontbijt...

3 winterse uitjes met je date

Heb je een eerste date in het verschiet en wil je...

Heb jij het altijd koud? Dit zou weleens de oorzaak kunnen zijn!

Deze zes factoren bepalen of iemand snel bibbert van de kou.

Vijf tips voor meer date succes in 2020

In januari daten veel singles er lustig op los! Het nieuwe...

Helft van de singles doet binnen maand grote boodschap in bijzijn van nieuwe liefde

De eerste dates met de nieuwe vlam zijn achter de rug....

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...