Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gratis uitjes date
7 april 2015

5 gratis uitjes met je kersverse date

Een afspraakje met je kersverse date is behalve een spannende aangelegenheid ook een hele uitdaging wanneer je niet zoveel geld te besteden hebt. Om er toch een geslaagde date van te maken hebben we een paar tips voor je die niet alleen gratis zijn maar ook nog eens hartstikke leuk!

Gratis uitgaan, dat willen we allemaal wel. Helaas heeft niet iedereen veel geld te besteden en is een borrel, lunch of diner voor velen al snel een prijzige aangelegenheid. Maar geen of weinig geld wil natuurlijk niet zeggen dat je dan geen leuke, grappige of spannende date kunt hebben! Met deze 5 tips maak je er een super gezellig afspraakje van zonder dat je berooid thuiskomt.

1. Geef elkaar een rondleiding in eigen stad

Ken je elkaar nog niet zo goed en woon je allebei in een andere stad? Dan is het hartstikke leuk om elkaar rond te leiden door ‘jouw stad’. Ga even langs bij de plaatselijke VVV of Google even een leuke wandelroute met wat interessante bezienswaardigheden en geef je date een persoonlijke rondleiding. Woon je er al praktisch je hele leven? Dan zijn bijzondere plekjes uit je jeugd ook grappig om mee te nemen in je route.

2. Ga samen op een ‘blinde picknick date’

Zijn de weersvoorspellingen jullie gunstig gezind? Dan is het tijd voor een bijzondere picknick date. Naast de vaste ‘ingrediënten’ zoals bestek, bubbels, sapje brengen jullie allebei drie dingen mee voor de picknick waar ze jou midden in de nacht voor wakker kunnen maken! Jouw date doet natuurlijk hetzelfde. Zo leer je elkaar meteen op een heel andere manier kennen. Lekker voordelig want je beslist zelf waar je jouw deel van de inkopen doet en wat je klaarmaakt. En het park, strand of bos waar jullie neerstrijken is ook gratis.

3. Filmavond of spelletje?

Hebben jullie overdag geen tijd en is jullie volgende date in de avond gepland? Dan is het in het voorjaar misschien nog wat frisjes buiten. Alternatief is een date binnenshuis maar dan met een speciaal tintje. Kies allebei de ‘beste film aller tijden’ en geniet samen van de keus van de ander. Liever iets ‘actiefs’ doen? Speel een gezelschapsspelletje. Potje kaarten, Yahtzee of het Kolonisten van Catan kaartspel, hoe iemand ‘speelt’ zegt veel over iemands karakter. Het is dus meteen een mooie gelegenheid om elkaars persoonlijkheid beter te doorgronden.

4. De liefde voor muziek

Houden jullie allebei van muziek, dansen, gezelligheid en festivals? Dat kan aardig in de papieren lopen. Een kaartje voor een muziekfestival is doorgaans niet erg goedkoop en dan heb je nog niet eens iets gegeten of gedronken. Gelukkig is er een gratis alternatief! Er zijn het hele jaar ook gratis festivals door heel het land die je samen kunt bezoeken.  Neem zelf wat eten en drinken mee van huis en geniet van jullie bijzondere gratis date.

5. Beestjes kijken

De lente leent zich uitstekend om te genieten van de dierenwereld. Ook hier geldt, een dagje naar de dierentuin is hartstikke leuk voor een gezellige en ontspannen date maar behoorlijk duur. Er zijn in Nederland geen gratis dierenparken maar wel ontzettend veel kinderboerderijen die je geheel gratis kunt bezoeken. Neem je date een middagje gratis mee voor een rondje langs de lammetjes, bokjes, geitjes, cavia’s en konijnen. Saai? Welnee! Samen genieten de dartelende dieren tijdens de ontluikende lente is zalig. Meer heb je toch niet nodig?

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Ben op zoek naar een lieve vrouw. Die net als ik van de mooie dingen in Het leven geniet. Kus paul

    paul | 12-04-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Speeddaten: met deze tips maak je er top dates van!

Wil je weleens een leuke date night beleven? Ga dan eens...

3 winterse uitjes met je date

Heb je een eerste date in het verschiet en wil je...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Win gratis kaarten voor het Singles Beach Festival

Singles opgelet! Aanstaande zaterdag 3 augustus gaat er iets unieks gebeuren...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie