Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
reisplannen maken
31 oktober 2018

5 gave reisdocu’s op Netflix

Dol op reizen én op Netflix? Kruip onder een lekker warm dekentje, pak een kop thee erbij – of iets sterkers – en zet eens een goede docu op. Met de koudere dagen in aantocht blijf je toch het liefst lekker binnen? Dit zijn de 5 beste reis documentaires voor je op een rijtje.

1. TRAVELS WITH MY FATHER
De Britse comedian Jack Whitehall reist samen met zijn vader naar Zuidoost Azië in het eerste seizoen van deze serie. De tegenstellingen tussen de mannen en gevatte opmerkingen leveren hilarische fragmenten op, terwijl de vader-zoon liefde en prachtige plekken, fantastische beelden opleveren, die jouw wanderlust zeker doen opvlammen.

2. INTO THE WILD
Het prachtige, waargebeurde verhaal van Chris McCandless die besluit om met zijn rugzak Amerika rond te trekken, met als eindbestemming Alaska. Hij laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich voor de zoektocht naar totale vrijheid.

3. EXPEDITION HAPPINESS
Dat het mogelijk is om een schoolbus om te bouwen tot je nieuwe huis en hiermee de wereld rond te reizen, dat bewijzen Felix Starck en Selima Taibi in Expedition Happiness. Het stel reist samen met hond Rudi van Alaska naar Argentinië en houdt gedurende de hele reis een videodagboek bij.

4. PEDAL THE WORLD
Felix Starck maakte nog een prachtige documentaire! Hij zat een jaar lang met zijn voeten op de trappers. In totaal bezocht hij 22 landen en nam hij overal zijn camera mee naar toe. Hij legde zijn fietstocht van 18.000 kilometer vast waardoor wij nu kunnen meegenieten van zijn fantastische en indrukwekkende reis.

5. MOUNTAIN
Waarom klimmen we? Sommige mensen riskeren alles om – letterlijk – boven aan de top te komen. Prachtige shots van de mooiste bergen van onze wereld worden versterkt door de krachtige stem van Willem Dafoe die er inspirerende oneliner na inspirerende onliner uitgooit. De klassieke muziek maken dat je direct je hachje zou oppakken en een enkeltje richting Kilimanjaro boekt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Lekker de bios in!

Wat is een leukere binnenactiviteit dan naar de film gaan? Daarom...

Op reis met Valentijn zonder de verliefde koppels om je heen

Voor de fervente Valentijn-hater zijn er enkele plekken op een rijtje...

Helft Nederlanders niet happy met online winkelen

De helft van de Nederlanders klaagt namelijk na een online winkelervaring....

Bingewatchen is ongezonder dan een bureaubaan

Hang je tegenwoordig liever op de bank tijdens een vrije avond...

Alleen op reis: met deze tips ben je niet eenzaam

Voor sommige singles lijkt alleen reizen niet zo vanzelfsprekend. Hoe kun...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie