lichaamstaal uitgaan

5 foute party outfits voor vrouwelijke singles

Welke leeftijd je ook hebt, uitgaan is hartstikke leuk! Als single zal je regelmatig leuke feestjes, party’s en borrels bezoeken. Misschien wel in de hoop die nieuwe liefde tegen het vege lijf te lopen. Maar wat trek je aan om een beetje indruk te maken? Deze vijf outfits kan je maar beter in de kast laten hangen. Als je ze al in huis hebt… 😉

 

1# TO MUCH….

Niks mis met een fraai decolleté en heel fijn als moeder natuur je heeft bedeeld met een goed stel borsten. Maar ermee te koop lopen is al snel ordinair en maakt je goedkoop. Tenzij dat je bedoeling is natuurlijk…

 

2# TE STRAK….
Ben jij apetrots op je ranke, nog altijd strakke, lijf nu je de 50 al aantikt? Mooi zo! Maar in strakke jeugdige kleding kan je je net zo goed meteen aanmelden bij “hotter than my daughter”..

3# PANTERVEL
Is jouw motto: een mooi pantervelletje is niet lelijk. Dan helpen we je hierbij uit de droom.

4# TE KORT

Is de dress to impress zo kort dat je er eigenlijk met goed fatsoen niet mee kan gaan zitten of bukken? Dan weet je genoeg..

 

5# ONDERGOED?
Kijk even goed welk ondergoed je uit de kast trekt voor onder je party outfit. Kantjes, roesjes en randjes zijn leuk maar niet als ze door je kleding heen schijnen ..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.