lange reis

5 dingen om mee te nemen bij een lange reis

Wie voor langere tijd op reis gaat moet goed nadenken over de zaken die in de valies moeten! Naast de praktische benodigdheden zoals tandenborstel, pijnstillers, onderbroeken en een reisvisum zijn er ook nog leukere hebbedingen. Welke vijf items, die helemaal niet praktisch zijn, maar wel heel leuk, moeten zeker mee op een lange reis?

Reisspelletje

Een reisspelletje is een niet te missen item in je reistas. Wie alleen reist kan vlotter contacten leggen als je iemand kunt uitnodigen voor een spelletje. Denk ook aan spelletjes die je alleen kunt doen, bijvoorbeeld met een spel kaarten, om langere reistijden te overbruggen. Andere spelletjes in zakformaat zijn bijvoorbeeld Uno of Kwatro.

Zakflesje

Drink jij ook graag een welverdiende borrel na een actieve dag reizen? Als je op hotel slaapt kan vlotjes een cocktail bestellen. Maar als jij liever gaat trekken in de bergen of de vrije natuur, dan is het niet altijd evident om een frisse pint bij aankomst aan te treffen. Een zakflesje, dat je vult met een lekker geestrijk drankje, kan dus wonderen verrichten op reis!

Speeltje

Naast een gezelschapsspelletje is het ook steeds fijn om een solospelletje op zak te hebben voor wanneer er andere prikkelingen komen opzetten. Een dildo of een Tenga ei kunnen makkelijk in de valies en bezorgen je veel plezier op eenzame momenten. Vergeet uiteraard ook geen condooms, want je hoeft niet steeds terug te vallen op je eigen speeltje natuurlijk al kun je jouw dildo steeds integreren in het spel!

Notitieboekje

Neen, we gaan niet gezellig zitten kriebelen en onze ervaringen opschrijven. Uiteraard mag dit wel, maar zorg ook voor een extra notitieboekje waar de mensen waarmee jij in contact komt op reis iets leuks kunnen in achterlaten. Contactgegevens met een mooi gedicht, of een tekening, een museumticket waar jullie elkaar hebben leren kennen of de wikkel van een bierflesje.

Aandenken

Je contacten willen ook jou op een leuke manier herinneren. Zorg daarom voor een leuk aandenken voor jouw kenissen. Kan je goed armbandjes vlechten, of heb je tekentalent? Kleine cadeautjes om uit te delen kunnen soms grote mogelijkheden openen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.