Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
seks op het strand
11 april 2018

5 dating apps voor op reis

Reis jij de komende maanden lekker solo? En wil je op reis wel een leuke date scoren? Wij helpen je! We spraken met Skyscanner en zij gavan ons een update over dé must have datingapps voor op reis!

MileHi Messenger

Vrienden maken begint al in de lucht. MileHi Messenger is namelijk een app die je verbindt met reizigers in jóuw vliegtuig. Maak een profiel aan en kijk of er leuke singles meegaan op jouw vlucht. Zo niet, geen ramp: de app laat ook zien welke reizigers in ongeveer dezelfde periode naar dezelfde bestemming vliegen. Leuk!

Tourbar

Ontmoet lokale singles of vind een ideale travel buddy met Tourbar, wat eigenlijk gewoon Tinder voor reizigers is. Spreek af voor een hapje of drankje, waag samen een dansje in een lokale kroeg of ga samen op ontdekkingstocht in een onbekende stad. Alles is mogelijk! Er zitten duizenden mensen van over de hele wereld op Tourbar, dus laat het swipen maar beginnen.

Miss Travel

Miss Travel is de nummer één travel dating community uit de Verenigde Staten die single soloreizigers met elkaar verbindt. De populaire datingwebsite heeft sinds vorig jaar ook een app. Maak contact met leuke singles wanneer je al op reis bent door middel van GPS, of maak van tevoren een reis aan en nodig iemand uit om deel te nemen aan je reis. Een eerste date op vakantie? Waarom niet… Belangrijk: je moet wel lid zijn om gebruik te kunnen maken van de app.

Tripr

Tripr is het platform om alvast leuke reizigers te ontmoeten, voordat je reis ook daadwerkelijk begint. Stel, je wil dit jaar naar festival Sziget in Hongarije, maar geen van je vrienden hebben zin om te gaan. Vul de bestemming in op Tripr en de app laat zien welke andere reizigers er ook gaan. De app is niet specifiek bedoeld voor singles, maar soloreizigers die op zoek zijn naar een maatje. Of daar vervolgens meer uit komt, laten we natuurlijk aan jou over. Een soortelijke app is er ook speciaal voor backpackers: Backpackr.

Party With

Zin in een feestje, maar ben je alleen op reis? Geen probleem: download de app Party With en ontmoet mensen die net zo van feestjes houden als jij. Het leuke aan de app is dat ‘ie je verbindt met locals en je op die manier dus ook op plekken komt waar je als wanhopige toerist misschien nooit terecht was gekomen. Er zitten meer dan 150.000 mensen op de app, verdeeld over 150 landen.

Have fun!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie