seks op het strand

5 dating apps voor op reis

Reis jij de komende maanden lekker solo? En wil je op reis wel een leuke date scoren? Wij helpen je! We spraken met Skyscanner en zij gavan ons een update over dé must have datingapps voor op reis!

MileHi Messenger

Vrienden maken begint al in de lucht. MileHi Messenger is namelijk een app die je verbindt met reizigers in jóuw vliegtuig. Maak een profiel aan en kijk of er leuke singles meegaan op jouw vlucht. Zo niet, geen ramp: de app laat ook zien welke reizigers in ongeveer dezelfde periode naar dezelfde bestemming vliegen. Leuk!

Tourbar

Ontmoet lokale singles of vind een ideale travel buddy met Tourbar, wat eigenlijk gewoon Tinder voor reizigers is. Spreek af voor een hapje of drankje, waag samen een dansje in een lokale kroeg of ga samen op ontdekkingstocht in een onbekende stad. Alles is mogelijk! Er zitten duizenden mensen van over de hele wereld op Tourbar, dus laat het swipen maar beginnen.

https://www.instagram.com/p/BIVH8TKB3vs/?utm_source=ig_embed

Miss Travel

Miss Travel is de nummer één travel dating community uit de Verenigde Staten die single soloreizigers met elkaar verbindt. De populaire datingwebsite heeft sinds vorig jaar ook een app. Maak contact met leuke singles wanneer je al op reis bent door middel van GPS, of maak van tevoren een reis aan en nodig iemand uit om deel te nemen aan je reis. Een eerste date op vakantie? Waarom niet… Belangrijk: je moet wel lid zijn om gebruik te kunnen maken van de app.

Tripr

Tripr is het platform om alvast leuke reizigers te ontmoeten, voordat je reis ook daadwerkelijk begint. Stel, je wil dit jaar naar festival Sziget in Hongarije, maar geen van je vrienden hebben zin om te gaan. Vul de bestemming in op Tripr en de app laat zien welke andere reizigers er ook gaan. De app is niet specifiek bedoeld voor singles, maar soloreizigers die op zoek zijn naar een maatje. Of daar vervolgens meer uit komt, laten we natuurlijk aan jou over. Een soortelijke app is er ook speciaal voor backpackers: Backpackr.

https://www.instagram.com/p/BCqhC5eTLqq/?utm_source=ig_embed

Party With

Zin in een feestje, maar ben je alleen op reis? Geen probleem: download de app Party With en ontmoet mensen die net zo van feestjes houden als jij. Het leuke aan de app is dat ‘ie je verbindt met locals en je op die manier dus ook op plekken komt waar je als wanhopige toerist misschien nooit terecht was gekomen. Er zitten meer dan 150.000 mensen op de app, verdeeld over 150 landen.

Have fun!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.