singles wintersportvakanties

5 coole gadgets voor de wintersport

Gadgets, ook op de piste worden ze veelvuldig gesignaleerd. Alle devices die we gebruiken zijn tegenwoordig ‘smart’ en ook voor de wintersport zijn er slimme en handige accessoires. Tover je skibril om tot een smartgoggle, film met je helm al je wintersportavonturen en maak de perfecte sneeuwballen met de SnoFling. Met deze 5 leuke gadgets die we vonden op Snowplaza maak jij de blits op de piste!

1. Smartgoggle

Tegenwoordig zijn er diverse skibrillen op de markt die veel meer te bieden hebben dan alleen gezichtsbescherming. Er zijn goggles die je op het vizier van informatie voorzien zoals snelheid en afgelegde afstand. De smartgoggle is verbonden met je smartphone, zodat je ook inkomende telefoongesprekken en berichten kunt beantwoorden. Een voordeligere optie is om je huidige exemplaar om te toveren tot een slim exemplaar. De GogglePal is een projectielens die je op iedere bril kunt monteren.

2. Chip/sensor

Een app op de smartphone om gegevens over de skidag bij te houden heeft iedereen. Een stap verder ga je met een speciale chip of sensor die je op je skischoenen of ski’s monteert! Hiermee heb je voortaan ook de beschikking over informatie als  G-krachten, carvehoek, airtime en rotaties. Op je smartphone kun je alle vastgelegde data bekijken.

gadget wintersport

3. Skihelm 2.0

Na de multifunctionele skibril kan de skihelm natuurlijk niet achterblijven. Er zijn al diverse helmen ontwikkeld waardoor je voortaan diverse gadgets in één hebt. GPS, videocamera, audio-systeem en bewegingssensoren zijn allemaal vertegenwoordigd in een lichtgewicht helm. Zo hoef je nog maar één device mee te nemen om je wintersportdag vast te leggen.

4. Zooltjes, sokken, vesten…

Kou lijden is er al lang niet meer bij op de piste. Met de komst van tal van gadgets hoef je voortaan geen gebruik meer te maken van die heatpacks die je dubbel moest vouwen en schudden. Koude voeten behoren tot de verleden tijd met zooltjes die je via een bijbehorende app kunt aansturen. Ook verwarmde handschoenen en sokken zijn verkrijgbaar. Voor de ultieme koukleum zijn er zelfs vesten die je tussen je thermoshirt en skipully doet die warmte afgeven.

5. SnoFling

Zelfs een ouderwets sneeuwbalgevecht ontkomt niet aan de intrede van technologie. Met de SnoFling worden je sneeuwballen beter en gooi je een stuk verder, zonder hierbij koude handen te krijgen. Na een voltreffer kun je de victorie kraaien door in het handvat van de SnoFling te blazen waarna er het nodige kabaal klinkt. Je tegenstanders zijn gewaarschuwd wanneer jij in het bezit bent van de SnoFling.

gadet winter

Heb jij zin in een zalige wintersportvakantie in een sportieve groep singles, kijk dan hier! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.