kledingkeuze

5 blind date tips voor mannen

Een blind date. We hebben er allemaal van gehoord of het op zijn minst overwogen. Toch worden afspraakjes met volslagen onbekende vrouwen vaak liever gemeden. Waarom? Omdat ze nog veel spannender zijn dan een “gewone” eerste date. Niets is vervelender dan een date met een vrouw waarvan je absoluut niet weet hoe ze eruit ziet.

Een man deinst simpelweg terug voor een blind date omdat hij niet weet wat voor vlees hij in de kuip krijgt. En valt ze tegen? Dan moet hij nog maar eens zonder gezichtsverlies weg zien te komen. Natuurlijk kan een blind date ook als een schot in de roos uitpakken. Misschien ontmoet je wel de liefde van je leven! Voor iedereen die toch een kansje wil wagen hebben wij 5 bruikbare tips.

Blind date tips: vooraf

1. Voor je gaat daten, stel je specifieke vragen over haar uiterlijk. Je wilt tenslotte weten hoe ze eruit ziet en je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Vrouwen zullen hierop niet heel direct en eerlijk antwoorden, eerder een beetje omslachtig. Houd hier rekening mee als je probeert een beeld van haar te vormen! Formuleer positief en schets ook een eerlijk beeld van jezelf. Zij wil namelijk ook wat gedetailleerdere info over jou.

2. Als je daadwerkelijk iets af gaat spreken, kun je beter bellen dan mailen. Dit is een stuk persoonlijker en je kunt meteen haar stem horen. Via WhatsApp afspreken is minder afstandelijk dan mailen, maar nog steeds is bellen beter! Dan heb je tenminste één verrassing minder op jullie eerste date. En mocht ze een vreselijk accent hebben waar jij je bij voorbaat al aan irriteert, dan kun je de potentiële date beter meteen afblazen…

Blind date tips: wat als het tegenvalt?

3. Spreek overdag met haar af. Mocht de date tegenvallen, dan kun je namelijk makkelijker wegkomen. Probeer van te voren te bedenken waar je nog naartoe moet – dat is beter dan ter plekke nog een ‘escape’ moeten verzinnen. ’s Middags geen tijd? Een afspraakje na het werk is ook een goede optie.

4. Is er absoluut geen chemie tussen jou en je date? Zeg haar dan dat je naar het toilet moet. Voordat je terugkeert bij je date, vraag je aan een medewerker of ze de rekening zo bij je aan tafel willen brengen. Dit scheelt tijd en je kunt je afspraakje snel beëindigen.

Blind date tips: last but not least!

5. Begin als man nooit als eerste over seks! Ook al kun jij je nauwelijks beheersen, laat haar dat doen. De stap naar het ‘fysieke werk’ is best wel groot, en lang niet iedere vrouw zit hierop te wachten. Zeker niet op of na een eerste afspraakje, omdat je elkaar echt pas net kent.

Bron: Men’s Health

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.