Het einde van dit jaar in stijl afsluiten en een mooi begin maken van 2015 in gezelschap van leuke singles? Dan heb je een ruime keus. Van zalige reizen tot weekendjes en oud & nieuw uitjes! We hebben de lekkerste even voor je verzameld.

Vier de jaarwisseling in de sneeuw

Dit jaar oud & nieuw vieren in de sneeuw? Reis dan af op 26 december naar Val di Fassa Italië! Met leuke singles tussen de 35 en 55 jaar beleef je een spetterend uiteinde en een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Warme jaarwisseling

Hou je niet van de kou en zoek je liever wat warmere temperaturen op? Vier dan de jaarwisseling met singles in Turkije. Gegarandeerd vertrek op 27 december dus gegarandeerd plezier!

Buitenland maar toch dicht bij

Niet al te lang weg van huis en toch naar het ‘buitenland’? Ga dan knallend het nieuwe jaar in met de citytrip voor singles naar Antwerpen! Je vertrekt op 30 december.

Feest er op los!

Gewoon even er tussen uit met de jaarwisseling? Dan is deze spetterende singles party misschien iets voor jou! Je luidt het nieuwe jaar feestelijk in en overnacht in Wageningen.

Tropisch in januari

Moet je met oudjaar beslist thuis zijn maar heb je de week erna wel lekker vrij? Zoek dan de tropische warmte op tijdens een zalige caribian cruise! Een mooier en zaliger begin van het nieuwe jaar kunnen wij ons haast niet voorstellen.. 

Meer overheerlijke en lekkere breaks tijdens de feestdagen ontdek je in de Kerst Special of natuurlijk op de agenda.