Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
tips pasen singles
10 april 2017

5 bijzondere lente breaks met Pasen voor singles

Het is lente en bijna Pasen dus tijd om je (stoute) schoenen uit de kast te halen en op ontdekkingsreis te gaan. Lekker dichtbij huis, naar een feestje of op speeddate met singles net als jij maar ook een lekkere vakantie staat op het Paasprogramma. Kijk je mee?

1# Natuurlijke Paasvakantie in Tsjechië

De combinatie van natuur en boerenlandschap, de geringe hoogteverschillen maken Tsjechië tot een fijn wandelland. Tijdens deze afwisselende wandelweek verblijft je in een prettig familiehotel van Nederlandse eigenaren, een gebouw uit het begin van de 20e eeuw, bij het kleine dorp Bila Tremesna. Vertrek: 15- april 2017

2# Kunst kijken op eerste Paasdag

Stadsrand-rondwandeling (13 km): We wandelen door de binnenstad, nieuwbouwwijken en buitengebied naar het wandelpark Oranjewoud. Halverwege plannen we een bezoek aan museum Belvédère, een mooi museum voor moderne en hedendaagse kunst. Wanneer: 16- april 2017.

3# Duik samen de bosjes in….

Blik & Blooz gaat in samenwerking met de heren van Bosmann Bakker spelen in de natuur. Ga je mee? We trekken het bos in, waar we overleven met een minimum aan middelen. Door helemaal terug te gaan naar de basis ontdek je in korte tijd dingen over jezelf en de ander. De ultieme combinatie van genieten van de rust van de natuur, buiten spelen en elkaar al doende leren kennen. Aan het eind kan je aangeven met wie jij nog een keer de bosjes in wil duiken. Wanneer: 16 april 2017

4# Wandelen & museumbezoek in de Jordaan

De Jordaan was in de negentiende eeuw een van de afvalputjes van Amsterdam: arm, vies, dichtbevolkt, een plek waar de “Oranjeklanten” en de anarchisten en socialisten elkaar soms letterlijk naar het leven stonden, maar ook de achtergrond van Theo Thijssens meesterlijke roman Kees de jongen. We wandelen (en krijgen uitleg) langs de plaatsen waar het allemaal gebeurde, o.a. het roemruchte Palingoproer van 1886. De wandeling duurt ongeveer twee uur en eindigt in het geboortehuis van Theo Thijssen, thans het gelijknamige museum. Wanneer: 16 april 2017

5# Love Borrel op tweede Paasdag

Tijdens de love borrel staat een van onze hostesses klaar om je te ontvangen. Tegelijkertijd met jou stromen de andere singles binnen en je neemt nog even de tijd om je jas op te hangen. Wellicht zie je al gelijk iemand waar je een oogje op hebt of kijk je nog even de kat uit de boom .Onder het genot van een hapje en drankje leg de hostess uit hoe alles werkt. Het mooie aan de Loveborrel is dat niks moet! Wanneer: 17 april 2017

 

Meer inspiratie nodig voor leuke Paasdagen samen met singles? Check dan de singles agenda. 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Tips voor reislustige singles in coronatijd

Groepsreizen voor singles staan tijdens de coronatijd niet in de koelkast...

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Paasontbijt voor singles: overheerlijke recepten

Als single deze Pasen bij je ouders aanschuiven voor het paasontbijt...

Speeddaten: met deze tips maak je er top dates van!

Wil je weleens een leuke date night beleven? Ga dan eens...

Met singles op vakantie de natuur in!

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie