festival kampeer tips

5 belangrijkste flirtregels op een festival

Nog eventjes en het festival seizoen is weer in volle gang! Ben jij een fervent festival bezoeker en ga je ook graag naar grootse popconcerten? Dan weet je dat dit feestgedruis zo zijn eigen spelregels heeft. Ook als het om flirten en versieren gaat! Daarom even de 5 belangrijkste flirtregels in een notendop.

Regel 1: Loop je onverhoopt dat leuke exemplaar tegen het lijf? Besef dan dat je die leuke vent of vrouw echt maar 1 keer ziet want zo’n terrein is hartstikke groot. Er zwerven duizenden mensen rond dus direct je slag slaan is een vereiste.

Regel 2: De place to be om een gesprekje aan te knopen, knipogen, flirten en te versieren op een festival is natuurlijk de bar! Hou het wel een beetje luchtig en bewaar je gedachtespinsels over IS nog even voor een volgende ontmoeting.

Regel 3. De veel besproken openingszin is ook op een festival van een ander kaliber dan wanneer je in een praatcafé bent beland. Hou het kort, krachtig en grappig. Laat je vrienden die met je mee zijn naar het festival op subtiele wijze weten dat ze je maar beter eventjes met rust kunnen laten.  Spreek vooraf even een seintje af, evenals een plekje op het terrein waar jullie elkaar later weer ontmoeten.

Regel 4: Vraag, hoe kort de flirt ook duurde, altijd zijn of haar nummer. Deleten kan altijd nog, maar voor nu, je krijgt maar een keer de kans, want die leukerd is op zo’n groot terrein later echt niet meer te traceren.

Regel 5: wordt niet te dronken, wel van de muziek en het feestgedruis natuurlijk, maar niet van de alcohol. Het zou reuze jammer zijn als je in je dronken roes dat leuke appje niet ziet binnenkomen of niet meer in staat bent om een leuk vervolg te geven aan jullie spannende flirt..

Veel flirt en versierplezier!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.