dating men

45+ singles gaan anders daten

Anders daten? Wat Samers betreft mag je het woord daten helemaal vergeten. Ontmoeten is waar het om draait. Weg met ellenlange online profielen, weg met chatboxen en weg met voorbij flitsende kennismakingen in stoffige achterafzaaltjes.

Een leuke middag of avond met gelijkgestemden, dat is het uitgangspunt van Samers, hét nieuwe platform voor singles 45+ dat deze maand is gelanceerd.

Ervaar de klik

Geloof jij dat een foto voldoende is om te achterhalen of je een klik hebt met iemand? Dat een zenuwachtig gesprek van 3 minuten deze klik boven tafel haalt? Of dat een computersysteem voor jou bepaalt met wie jij zeker een klik zult hebben? Samers gelooft er niks van en grijpt het begin van de lente aan om een nieuwe aanpak te introduceren. Want een klik ervaar je als je iemand ontmoet.

 Ontmoeting

Daarom draait het bij Samers om een ontmoeting, een offline ontmoeting welteverstaan. Niet 1 op 1, maar in een groep. Niet vanwege de kwantiteit, maar vanwege de kwaliteit. In een groep kun je op een ongedwongen manier met meerdere singles kennismaken. De ontmoetingen vinden plaats tijdens verschillende events. De Samers event kalender staat boordevol events. Van theater tot muziek tot koken tot sport, noem maar op. Je bepaalt zelf waar je aan deelneemt. Een ding is zeker, kies je voor een bezoek aan het theater, dan ontmoet je singles die net als jij hun vrije tijd graag besteden aan een theatervoorstelling.

 45+ singles

Dat is waar je naar op zoek bent als 45+er die volop in het leven staat, iemand waar je leuke dingen mee kunt doen in je vrije tijd. Daar heb je geen waslijst aan eigenschappen of vereisten voor nodig. Bij Samers ga je op pad met elkaar. Een leuke middag of avond heb je sowieso op zak. Of er een klik is en wat daaruit volgt, vriendschap of misschien wel liefde, dat merk je vanzelf.

Samers Launch Event

Om de lancering van het platform te vieren, geeft Samers een feestje, waarvoor maar liefst 100 singles worden uitgenodigd. “Tijdens deze avond lanceren we Samers onder het genot van live muziek, cabaret, heerlijke happen en drankjes in Club Dauphine in Amsterdam. De 100 Samers Singles die hierbij zijn, vormen een bijzondere groep, zij zullen nauw betrokken worden bij de verdere ontwikkeling van het platform en de invulling van onze event kalender”, aldus het team van Samers.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus ben je 45 jaar of ouder, single en ga je graag naar theater, musea, een concert of houd je van sport, de natuur of lekker koken? Meld je aan op www.samers.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam