Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
dating men
23 maart 2015

45+ singles gaan anders daten

Anders daten? Wat Samers betreft mag je het woord daten helemaal vergeten. Ontmoeten is waar het om draait. Weg met ellenlange online profielen, weg met chatboxen en weg met voorbij flitsende kennismakingen in stoffige achterafzaaltjes.

Een leuke middag of avond met gelijkgestemden, dat is het uitgangspunt van Samers, hét nieuwe platform voor singles 45+ dat deze maand is gelanceerd.

Ervaar de klik

Geloof jij dat een foto voldoende is om te achterhalen of je een klik hebt met iemand? Dat een zenuwachtig gesprek van 3 minuten deze klik boven tafel haalt? Of dat een computersysteem voor jou bepaalt met wie jij zeker een klik zult hebben? Samers gelooft er niks van en grijpt het begin van de lente aan om een nieuwe aanpak te introduceren. Want een klik ervaar je als je iemand ontmoet.

 Ontmoeting

Daarom draait het bij Samers om een ontmoeting, een offline ontmoeting welteverstaan. Niet 1 op 1, maar in een groep. Niet vanwege de kwantiteit, maar vanwege de kwaliteit. In een groep kun je op een ongedwongen manier met meerdere singles kennismaken. De ontmoetingen vinden plaats tijdens verschillende events. De Samers event kalender staat boordevol events. Van theater tot muziek tot koken tot sport, noem maar op. Je bepaalt zelf waar je aan deelneemt. Een ding is zeker, kies je voor een bezoek aan het theater, dan ontmoet je singles die net als jij hun vrije tijd graag besteden aan een theatervoorstelling.

 45+ singles

Dat is waar je naar op zoek bent als 45+er die volop in het leven staat, iemand waar je leuke dingen mee kunt doen in je vrije tijd. Daar heb je geen waslijst aan eigenschappen of vereisten voor nodig. Bij Samers ga je op pad met elkaar. Een leuke middag of avond heb je sowieso op zak. Of er een klik is en wat daaruit volgt, vriendschap of misschien wel liefde, dat merk je vanzelf.

Samers Launch Event

Om de lancering van het platform te vieren, geeft Samers een feestje, waarvoor maar liefst 100 singles worden uitgenodigd. “Tijdens deze avond lanceren we Samers onder het genot van live muziek, cabaret, heerlijke happen en drankjes in Club Dauphine in Amsterdam. De 100 Samers Singles die hierbij zijn, vormen een bijzondere groep, zij zullen nauw betrokken worden bij de verdere ontwikkeling van het platform en de invulling van onze event kalender”, aldus het team van Samers.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus ben je 45 jaar of ouder, single en ga je graag naar theater, musea, een concert of houd je van sport, de natuur of lekker koken? Meld je aan op www.samers.nl.

Delen:
Facebook Twitter Icon

2 reacties

  1. Ja Karin, zo heb je natuurlijk een perfect excuus om geen actie te moeten ondernemen en zodoende de typisch eeuwige single te blijven.

    E. Mulder | 24-03-2015
  2. Helemaal leuk, jammer dat zulke initiatieven altijd zo uit de buurt zijn.

    karin | 23-03-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De wereld rondreizen én daten? Deze app zoekt jou!

Ben jij single en avontuurlijk? Dan is dit zeker je droombaan!...

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

Deze 10 flirt tips werken wél

Ondanks het feit dat we massaal op datingapps verkeren zijn er...

Jonge singles vinden vaker een date in real life dan online

We hebben allemaal de indruk dat je tegenwoordig alleen nog maar...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie