dating men

45+ singles gaan anders daten

Anders daten? Wat Samers betreft mag je het woord daten helemaal vergeten. Ontmoeten is waar het om draait. Weg met ellenlange online profielen, weg met chatboxen en weg met voorbij flitsende kennismakingen in stoffige achterafzaaltjes.

Een leuke middag of avond met gelijkgestemden, dat is het uitgangspunt van Samers, hét nieuwe platform voor singles 45+ dat deze maand is gelanceerd.

Ervaar de klik

Geloof jij dat een foto voldoende is om te achterhalen of je een klik hebt met iemand? Dat een zenuwachtig gesprek van 3 minuten deze klik boven tafel haalt? Of dat een computersysteem voor jou bepaalt met wie jij zeker een klik zult hebben? Samers gelooft er niks van en grijpt het begin van de lente aan om een nieuwe aanpak te introduceren. Want een klik ervaar je als je iemand ontmoet.

 Ontmoeting

Daarom draait het bij Samers om een ontmoeting, een offline ontmoeting welteverstaan. Niet 1 op 1, maar in een groep. Niet vanwege de kwantiteit, maar vanwege de kwaliteit. In een groep kun je op een ongedwongen manier met meerdere singles kennismaken. De ontmoetingen vinden plaats tijdens verschillende events. De Samers event kalender staat boordevol events. Van theater tot muziek tot koken tot sport, noem maar op. Je bepaalt zelf waar je aan deelneemt. Een ding is zeker, kies je voor een bezoek aan het theater, dan ontmoet je singles die net als jij hun vrije tijd graag besteden aan een theatervoorstelling.

 45+ singles

Dat is waar je naar op zoek bent als 45+er die volop in het leven staat, iemand waar je leuke dingen mee kunt doen in je vrije tijd. Daar heb je geen waslijst aan eigenschappen of vereisten voor nodig. Bij Samers ga je op pad met elkaar. Een leuke middag of avond heb je sowieso op zak. Of er een klik is en wat daaruit volgt, vriendschap of misschien wel liefde, dat merk je vanzelf.

Samers Launch Event

Om de lancering van het platform te vieren, geeft Samers een feestje, waarvoor maar liefst 100 singles worden uitgenodigd. “Tijdens deze avond lanceren we Samers onder het genot van live muziek, cabaret, heerlijke happen en drankjes in Club Dauphine in Amsterdam. De 100 Samers Singles die hierbij zijn, vormen een bijzondere groep, zij zullen nauw betrokken worden bij de verdere ontwikkeling van het platform en de invulling van onze event kalender”, aldus het team van Samers.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus ben je 45 jaar of ouder, single en ga je graag naar theater, musea, een concert of houd je van sport, de natuur of lekker koken? Meld je aan op www.samers.nl.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.