Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
50+ singles gids
2 mei 2019

40plus singles ontmoeten doe je in het singlescafe

In Pandje 2.0, wordt zaterdag 4 mei een singlescafé voor 40-plussers gehouden. “Waar jongeren veelal pas vanaf 23.00 uur de dienst uitmaken is Pandje 2.0 op zaterdagavond 4 mei vanaf 20.30 uur het domein van singles, van 40 tot zo’n 67 jaar”, zegt Getty Schepers, matchmaker van DatingOost.

Singlecafé

Het singlecafé is op de eerste etage van Pandje 2.0, een bruin café, naast Van Klaveren juwelier.” DatingOost organiseert door geheel Oost-Nederland singlescafe’s en speeddates. Maar wat is dat, een singlescafé. “Uitgaan, gezelligheid, kopje koffie, lachen, kletsen, hapje, drankje, contacten leggen en misschien wel nieuwe vrienden maken; een singlesborrel waarbij zaterdagavond in Pandje 2.0 ook gedanst kan worden. Het is géén datingavond. Dan ligt de lat, maar ook de drempel te hoog. Als we maar enigszins de eenzaamheid draaglijker kunnen maken van alleenstaanden zijn wij al tevreden. Dat ze blij en opgetogen naar huis gaan.”

Uitgaansavond

Het datingbureau is met de singlescafe’s al veertien jaar succesvol. “Wanneer je gescheiden bent of je partner is al jong overleden, waar moet je dan naartoe? Plots sta je er alleen voor. Wij merkten dat en zijn daarom deze singlecafe’s gaan organiseren. Gewoon een eenvoudige uitgaansavond, net zoals iedereen er wel eens op uit gaat. Alleen nu is het een besloten avond met alleen maar singles. Er is veel eenzaamheid, daar loopt echter niemand mee te koop. Na één keer te zijn geweest weten onze gasten dat wij altijd direct bij de entree staan om ze op te vangen; dan is de drempel al ietsje lager. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust, maar geeft ook herkenning. Want dat het een stap is om in je eentje naar een singleparty te gaan, dat begrijpt iedereen. We hebben gemiddeld zo’n 80 singles binnen en 90 procent komt ook écht alleen. Dan leg je sneller contact is onze ervaring.” Entree is 12,50 euro. Aanmelden is niet nodig, nette kleding gewenst.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles...

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites:...

Gescheiden vrouwen vaker op zoek naar nieuw huis dan mannen

Vrouwen moeten na scheiding vaker dan mannen op zoek naar een...

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!