50+ singles gids
2 May 2015

40+ singles op zoek naar een relatie

Hordes zijn het er. Singles van 40+ die in een volgende fase van hun leven op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Een maatje, grote liefde, iemand om het leven leuker mee te maken!

Liever samen

De meeste singles van boven de veertig hebben hun leven op orde, een leuk sociaal leven, vaak al kinderen uit een eerdere relatie en ze kunnen zich prima redden. Maar… het leven kan natuurlijk nog leuker worden wanneer je een lieve partner naast je hebt. Iemand om mee te reizen, naar het theater te gaan, lekker te vrijen of om onder het genot van een lekker wijntje in de tuin te zitten en te genieten van de zomerzon.

Zoeken en vinden nieuwe partner

Het zoeken en vinden naar die leuke, lieve partner is nog niet altijd zo eenvoudig. Als je ietsjes rijper, ouder bent heb je meer levenservaring, de nodige bagage en ben je ook kritischer dan toen je een jaar of twintig was. Met een druk sociaal leven, kinderen, huishouden en een baan ontbreekt het je ook vaak aan de tijd om serieus op zoek te gaan. Datingsites bieden natuurlijk volop mogelijkheden voor nieuwe contacten, flirten, dates en mogelijk een vaste relatie, maar ze leveren ook geregeld teleurstellingen op.

Liefde 40+ singles

Alternatief is om geregeld activiteiten te ondernemen speciaal voor singles, te reizen met singles van je eigen leeftijd of nieuwe hobby’s op te pakken om andere, nieuwe mensen te leren kennen. Maar ook daar heeft niet iedere single zin in, of tijd voor. Voor al die singles zijn er uitstekende relatiebureaus die op basis van jouw persoonlijkheid en wensen voor jou op zoek gaan. Hoewel relatiebureaus lange tijd een wat oubollig imago hadden zijn ze helemaal terug van weggeweest! Er is tegenwoordig ook een relatiebureau voor 40+ singles die je op professionele wijze helpen een nieuwe, liefdevolle partner te vinden.

Kosten daten versus relatiebemiddeling

Maar dat is toch hartstikke duur zo’n relatiebureau horen we je denken? Dat ligt er aan hoe je het bekijkt. Reken maar eens uit wat je per maand kwijt bent bij een datingsite. De meeste singles staan al snel minimaal zes maanden ingeschreven. Als het niet langer is. Bij 40plusrelatie betaal je bijvoorbeeld eenmalig 150 euro en daarna kies je een bemiddelingspakket. Die zijn er al vanaf 59 euro. Het is inderdaad niet kosteloos, maar je krijgt er wel een gedegen bemiddeling voor en als cupido je gunstig gezind is natuurlijk het allerbelangrijkste: een nieuwe liefde!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Singles rondrijden op zoek naar de ware

Deze matchmaker uit Breda komt met een nieuw initiatief: ze rijdt...

Dit is dé reden waarom de allerleukste vrouwen single zijn tijdens de feestdagen

Misschien word je inmiddels stapelgek van de vraag, ‘Waar blijft jouw...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Coronaproof daten: 5 tips!

Liefde vinden tijdens deze crisis vergt simpelweg wat creativiteit. Dus mocht...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie