50+ singles gids

40+ singles op zoek naar een relatie

Hordes zijn het er. Singles van 40+ die in een volgende fase van hun leven op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Een maatje, grote liefde, iemand om het leven leuker mee te maken!

Liever samen

De meeste singles van boven de veertig hebben hun leven op orde, een leuk sociaal leven, vaak al kinderen uit een eerdere relatie en ze kunnen zich prima redden. Maar… het leven kan natuurlijk nog leuker worden wanneer je een lieve partner naast je hebt. Iemand om mee te reizen, naar het theater te gaan, lekker te vrijen of om onder het genot van een lekker wijntje in de tuin te zitten en te genieten van de zomerzon.

Zoeken en vinden nieuwe partner

Het zoeken en vinden naar die leuke, lieve partner is nog niet altijd zo eenvoudig. Als je ietsjes rijper, ouder bent heb je meer levenservaring, de nodige bagage en ben je ook kritischer dan toen je een jaar of twintig was. Met een druk sociaal leven, kinderen, huishouden en een baan ontbreekt het je ook vaak aan de tijd om serieus op zoek te gaan. Datingsites bieden natuurlijk volop mogelijkheden voor nieuwe contacten, flirten, dates en mogelijk een vaste relatie, maar ze leveren ook geregeld teleurstellingen op.

Liefde 40+ singles

Alternatief is om geregeld activiteiten te ondernemen speciaal voor singles, te reizen met singles van je eigen leeftijd of nieuwe hobby’s op te pakken om andere, nieuwe mensen te leren kennen. Maar ook daar heeft niet iedere single zin in, of tijd voor. Voor al die singles zijn er uitstekende relatiebureaus die op basis van jouw persoonlijkheid en wensen voor jou op zoek gaan. Hoewel relatiebureaus lange tijd een wat oubollig imago hadden zijn ze helemaal terug van weggeweest! Er is tegenwoordig ook een relatiebureau voor 40+ singles die je op professionele wijze helpen een nieuwe, liefdevolle partner te vinden.

Kosten daten versus relatiebemiddeling

Maar dat is toch hartstikke duur zo’n relatiebureau horen we je denken? Dat ligt er aan hoe je het bekijkt. Reken maar eens uit wat je per maand kwijt bent bij een datingsite. De meeste singles staan al snel minimaal zes maanden ingeschreven. Als het niet langer is. Bij 40plusrelatie betaal je bijvoorbeeld eenmalig 150 euro en daarna kies je een bemiddelingspakket. Die zijn er al vanaf 59 euro. Het is inderdaad niet kosteloos, maar je krijgt er wel een gedegen bemiddeling voor en als cupido je gunstig gezind is natuurlijk het allerbelangrijkste: een nieuwe liefde!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.