drank seks en sterrenbeelden

4 zalige cocktails onder de 200 calorieën

Misschien moet je je jas nog even aanhouden of een lekkere sjaal omdoen, maar zit je een beetje beschut en uit de wind in het zonnetje dan voelt het bijna als de zomer!

Nu de zon wat vaker en vooral langer schijnt is het de hoogste tijd voor een heerlijke cocktail. Het liefst eentje waarbij de calorieën je niet meteen om de oren vliegen.

4 heerlijke cocktails met minder dan 200 calorieën

1. Old fashioned
Vooraleer gin tonic het nieuwste it-drankje werd, bestelde je een Old Fashioned als je eens hip wou doen. Als één van de eerste cocktails is dit op Bourbon gebaseerde drankje een klassieker geworden. En terecht, het is niet alleen erg lekker, met zijn 150 calorieën is dit 200 jaar oude mengsel één van de gezondste opties op de kaart.

2. Margarita
Zin in een zomerse cocktail maar niet bereid om dat bikinilijf waar je zo hard voor hebt gewerkt op te geven? Dan is een Margarita een prima keuze. Het klassieke recept bevat tequila, limoensap en een klein beetje agavesiroop of Cointreau. Het totaal is goed voor zo’n 192 calorieën. Valt nog best mee, zolang je er geen drie achterover slaat.

3. Cosmopolitan
Carrie en de Sex and the City gang wisten heel goed waar ze mee bezig waren toen ze de Cosmopolitan tot hun favoriete drankje bombardeerden. De combinatie van vodka, limoensap en veenbesssensap blijft met een totaal van 150 calorieën bijzonder lijnvriendelijk.

4. Mojito
Dit populaire drankje bestaat uit een mix van munt, bruiswater, limoen, rum en een snufje suiker. Normaal gezien is dat goed voor zo’n 150 calorieën, maar voor de zekerheid kan je altijd vragen om het rustig aan te doen met de suiker. Je weet maar nooit.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!