Verleidelijke man

4 voordelen van daten met een foute man

Daten met een foute man heeft natuurlijk een hoop nadelen. Je hebt vaak niet zijn volledige aandacht, bent misschien niet de enige in zijn leven en je raakt hartstikke onzeker van zo’n man naast je. Toch is er achter al het leed ook wat positiefs te vinden. Je zou het zelfs voordelen kunnen noemen. Glamour zet ze voor je op een rij.

1 Hij houdt de spanning tussen jullie in stand

Omdat hij dan weer on the radar, en dan weer off the radar is, ben jij geboeid door hem. Je wilt krijgen wat je niet kunt krijgen.

2 Je maakt de meest wilde avonturen mee dankzij hem

Met een foute man zal je niet elke avond op de bank zitten.  Hij neemt je mee de stad in en naar exclusieve feestjes. Het is een duizendpoot, en in die levensstijl sleept hij jou mee.

3 De seks is vaak goed

Laten we eerlijk zijn: foute mans zijn vaak niet de meest onhandige mannen in bed. In tegendeel, ze laten je alle hoeken van de kamer zien. Om er vervolgens helaas weer vandoor te gaan, maar oké, je plukt er wel eventjes de vruchten van.

4 Je hebt altijd wat te vertellen aan je vriendinnen

Vriendinnen die al jarenlang een vriendje hebben, kunnen soms vervallen in het ‘we zijn wat gaan eten en zijn toen naar bed gegaan’-patroon. Bij jou is dat wel anders. Je vriendinnen willen alles weten over je foute man, want he, never a dull moment met hem. Ze hangen dus maar al te graag aan je lippen om alle juicy details te horen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam