Verleidelijke man

4 veel gemaakte fouten door mannen in pak

Vooral in de financiële en zakelijke wereld gelden vaak nog strenge kledingvoorschriften. Mannen dienen in pak op kantoor te verschijnen, liefst met stropdas. Dat lijkt simpel, maar toch gaat er nog wel eens wat mis.

Vier modemissers van mannen op de werkvloer:

1. Te bestudeerd

Je kunt ook te hard je best doen. Als alle kledingstukken precies matchen zie je er té perfect uit. Je pak kan dan te veel gaan ogen als een uniform. Het is aantrekkelijker om wat nonchalanter over te komen.

2. Te veel accessoires

Hang jezelf niet vol met kettingen, armbanden of te glimmende horloges. Het leidt alleen maar af van je kleding, komt onzeker over en kan afbreuk doen aan je geloofwaardigheid. Draag enkel een mooi horloge, een paar goede manchetknopen en eventueel een trouwring.

3. Te veel patronen

Kies je voor een geruit colbert, trek daar dan geen krijtstrepen broek bij aan, een overhemd met stippen en een gebloemde stropdas. Houd het simpelweg bij één patroon op één kledingstuk en laat de rest effen.

4. Te saai

Omdat iedereen in ongeveer dezelfde kleding rondloopt, kun je er te makkelijk over gaan denken, maar je wil niet opgaan in het behang dus zorg voor een unieke touch. Een paar gekke sokken, een bijzondere stropdas of een opvallend horloge zorgen ervoor dat je outfit niet saai wordt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.