mannen liegen datingprofiel

4 signalen dat je nog niet klaar bent om te daten

Je bent alweer even single en alleen is maar alleen dus hoogste tijd om weer te gaan daten. Toch? Helemaal waar, maar als je nog niet helemaal over je ex heen bent, dan kun je toch maar beter nog eventjes wachten. We geven je vier signalen die erop wijzen dat je nog niet klaar bent om weer te gaan daten.

Wanneer je hart gebroken is dan heeft dat tijd nodig om te helen. Liefdesverdriet slijt heus, maar niet altijd zo snel als jij wel wilt. Heb je een paar dates gehad maar voelt het nog niet helemaal lekker, dan is de kans groot dat je toch niet helemaal over je ex heen bent. Nog meer signalen geven we je hier..

Praten

Wanneer jij praat met vrienden, familie of collega’s of anderen dan komt het gesprek binnen een paar minuten meestal vanzelf uit op jouw ex. Niet alleen in gesprekken, maar ook in je eigen gedachten en zelfs in je dromen komt hij/zij nog vaak voorbij. Het is duidelijk dat je nog niet over hem of haar  heen bent. Het is tegenover je nieuwe dates niet eerlijk om nu te beginnen met daten, want je bent er overduidelijk nog niet klaar voor.

Spulletjes

Die ontzettend lieve, leuke foto van jullie samen, die heb je inmiddels weggedaan. Maar dat shirt dat nog blij jou ligt, die schelp die jullie vonden tijdens dat romantische dagje strand en het afhaalmenu dat jullie het liefst bestelden, dat ligt er allemaal nog. Ook kom je nog vaak op de plaatsen waar jullie samen heen gingen. Dit zijn allemaal tekens die erop wijzen dat je nog behoorlijk aan je ex vast zit en er nog lang niet klaar mee bent.

Vergelijking

Elke nieuwe man/vrouw waar je een gesprek mee hebt, vergelijk je een beetje met je ex. Hij of zij was liever, stoerder, knapper, gespierder en ook veel grappiger. Vergeet niet dat je ex ook minpunten had en stop met vergelijken. Iedereen is anders. Als je blijft vergelijken, zal je die leuke nieuwe date nooit echt een kans gunnen.

Mannen en vrouwen

Misschien denk je nadat je relatie uitging dat alle mannen of vrouwen vreselijk zijn. Of ben je nog steeds ontzettend boos dat je ex het waagde om je te dumpen. Allebei redenen om nog even te wachten met daten. Als je een afspraakje hebt, maar van te voren al denkt dat ook dit exemplaar ook een bedriegster of waardeloze sukkel is, heeft dit natuurlijk geen zin.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam