mannen liegen datingprofiel

4 signalen dat je nog niet klaar bent om te daten

Je bent alweer even single en alleen is maar alleen dus hoogste tijd om weer te gaan daten. Toch? Helemaal waar, maar als je nog niet helemaal over je ex heen bent, dan kun je toch maar beter nog eventjes wachten. We geven je vier signalen die erop wijzen dat je nog niet klaar bent om weer te gaan daten.

Wanneer je hart gebroken is dan heeft dat tijd nodig om te helen. Liefdesverdriet slijt heus, maar niet altijd zo snel als jij wel wilt. Heb je een paar dates gehad maar voelt het nog niet helemaal lekker, dan is de kans groot dat je toch niet helemaal over je ex heen bent. Nog meer signalen geven we je hier..

Praten

Wanneer jij praat met vrienden, familie of collega’s of anderen dan komt het gesprek binnen een paar minuten meestal vanzelf uit op jouw ex. Niet alleen in gesprekken, maar ook in je eigen gedachten en zelfs in je dromen komt hij/zij nog vaak voorbij. Het is duidelijk dat je nog niet over hem of haar  heen bent. Het is tegenover je nieuwe dates niet eerlijk om nu te beginnen met daten, want je bent er overduidelijk nog niet klaar voor.

Spulletjes

Die ontzettend lieve, leuke foto van jullie samen, die heb je inmiddels weggedaan. Maar dat shirt dat nog blij jou ligt, die schelp die jullie vonden tijdens dat romantische dagje strand en het afhaalmenu dat jullie het liefst bestelden, dat ligt er allemaal nog. Ook kom je nog vaak op de plaatsen waar jullie samen heen gingen. Dit zijn allemaal tekens die erop wijzen dat je nog behoorlijk aan je ex vast zit en er nog lang niet klaar mee bent.

Vergelijking

Elke nieuwe man/vrouw waar je een gesprek mee hebt, vergelijk je een beetje met je ex. Hij of zij was liever, stoerder, knapper, gespierder en ook veel grappiger. Vergeet niet dat je ex ook minpunten had en stop met vergelijken. Iedereen is anders. Als je blijft vergelijken, zal je die leuke nieuwe date nooit echt een kans gunnen.

Mannen en vrouwen

Misschien denk je nadat je relatie uitging dat alle mannen of vrouwen vreselijk zijn. Of ben je nog steeds ontzettend boos dat je ex het waagde om je te dumpen. Allebei redenen om nog even te wachten met daten. Als je een afspraakje hebt, maar van te voren al denkt dat ook dit exemplaar ook een bedriegster of waardeloze sukkel is, heeft dit natuurlijk geen zin.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland