670-300-doe eens gek

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Heb je binnenkort een date en ben jij degene die de date moet regelen? Of heb je iemand op het oog, die je wilt uitnodigen voor een toffe date? Dan kun je misschien best wat inspiratie gebruiken. Het is namelijk best lastig om iets te verzinnen, waarbij je elkaar goed kunt leren kennen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een standaard date activiteit kiezen, waar je elkaar niet veel spreekt, zoals naar de bios. Maar er zijn ook sportievere activiteiten, die nét even wat anders zijn. Zo zullen jullie deze date niet snel meer vergeten!

1: Gezamenlijke activiteit

Hebben jullie een gezamenlijke passie? Bijvoorbeeld racefietsen? Ga dan eens lekker racefietsen. Het is een uitstekende activiteit om even heerlijk ontspannen bezig te zijn. Hebben jullie een andere hobby? Ga dan daarvoor. Kortom, zoek een delende factor en hang daar een date aan. Succes gegarandeerd!

2: De Dom beklimmen

Wil je een leuk dagje weg? Bezoek dan een stad, zoals bijvoorbeeld Utrecht. Eet een verrukkelijke lunch aan de Utrechtse grachtjes en beklim daarna met een stevige bodem de domtoren. Samen ontdekken hoeveel treden deze toren telt. Eenmaal boven, wacht je een super mooi en romantisch uitzicht. Heerlijk genieten daar samen. Deze activiteit is weer eens anders dan  de standaard dates.

3: Huur een bootje

Is het mooi weer en een beetje warm buiten? Huur dan een bootje! Hoe leuk is het om elkaar te leren kennen vanuit een bootje. Het Veerse meer is een prachtige locatie waar je kunt genieten van de natuur. En met een beetje drukte op het water is er genoeg te doen! Jouw date zal je niet snel vergeten met zo’n originele ervaring. Boot huren Veerse Meer

4: Naar de skihal

Deinsen jullie niet terug voor een beetje kou? Trek dan je warme (ski)kleding aan en ga de berg met sneeuw op. In Nederland zijn er meerdere skihallen, maar ook in Duitsland zit een grote indoor skibaan. Daar kun je een hele dag vertoeven en tussendoor onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Kunnen jullie nog niet skiën? Neem dan eerst een lesje in Nederland voordat je gaat. Een leuke en toffe date gegarandeerd!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen