hechte relatie

3x gratis daten in de lente

Het is lente en ook al laat het weer nog een beetje te wensen over, het datingseizoen is in volle gang! Gratis een kansje wagen in de liefde? Dat kan heel voordelig met de lente acties op diverse datingsites.

Lentekriebels

Verliefd zijn is gewoon weg zalig! Je zit op een roze wolk, ziet alleen (nog) maar de leuke kanten van jouw schatje en droomt weg bij het vooruitzicht dat jullie snel weer samen zijn. Maar voor het zover is moet je dat schatje natuurlijk wel tegen het lijf zien te lopen. Datingsites zijn niet meer weg te denken om ontmoetingen tussen singles te arrangeren. Velen gingen je voor en inmiddels zijn er al talloze huwelijken en baby’s voortgekomen uit die eerste date.

Kosten daten

Daten kost geld. Het is niet anders. Natuurlijk, er zijn ook een aantal interessante gratis datingsites waar je een kansje kunt wagen, maar schrijf je je in bij een van de bekende en grotere datingsites dan hangt daar een prijskaartje aan. Voor de meeste singles geen probleem, maar voor anderen is die paar tientjes net teveel om maandelijks uit te geven. Dan is een tijdelijk gratis lidmaatschap natuurlijk ideaal. We gingen voor je op onderzoek uit en kwamen met een paar leuke lente acties tegen!

Gratis daten

Lente actie 1

Om de lente in te luiden zit april bomvol acties bij Lexa.nl. In het eerste en laatste weekend biedt Lexa een 3 dagen gratis Full Membership aan voor nieuwe members! Zo kunnen nieuwe members 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

Lente actie 2

Ook datingsite Relatieplant zet de bloemetjes buiten deze lente en biedt je tijdens het Paasweekend een gratis lidmaatschap. 3 dagen gratis actie van 6 t/m 12 april.

Lente actie 3

Daten met hogeropgeleide singles? In de periode 2 april t/m 14 april geldt er voor Match4me.nl een 3 dagen gratis full membership actie.

Wij wensen je heel veel dateplezier toe deze lente!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam