hechte relatie

3x gratis daten in de lente

Het is lente en ook al laat het weer nog een beetje te wensen over, het datingseizoen is in volle gang! Gratis een kansje wagen in de liefde? Dat kan heel voordelig met de lente acties op diverse datingsites.

Lentekriebels

Verliefd zijn is gewoon weg zalig! Je zit op een roze wolk, ziet alleen (nog) maar de leuke kanten van jouw schatje en droomt weg bij het vooruitzicht dat jullie snel weer samen zijn. Maar voor het zover is moet je dat schatje natuurlijk wel tegen het lijf zien te lopen. Datingsites zijn niet meer weg te denken om ontmoetingen tussen singles te arrangeren. Velen gingen je voor en inmiddels zijn er al talloze huwelijken en baby’s voortgekomen uit die eerste date.

Kosten daten

Daten kost geld. Het is niet anders. Natuurlijk, er zijn ook een aantal interessante gratis datingsites waar je een kansje kunt wagen, maar schrijf je je in bij een van de bekende en grotere datingsites dan hangt daar een prijskaartje aan. Voor de meeste singles geen probleem, maar voor anderen is die paar tientjes net teveel om maandelijks uit te geven. Dan is een tijdelijk gratis lidmaatschap natuurlijk ideaal. We gingen voor je op onderzoek uit en kwamen met een paar leuke lente acties tegen!

Gratis daten

Lente actie 1

Om de lente in te luiden zit april bomvol acties bij Lexa.nl. In het eerste en laatste weekend biedt Lexa een 3 dagen gratis Full Membership aan voor nieuwe members! Zo kunnen nieuwe members 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

Lente actie 2

Ook datingsite Relatieplant zet de bloemetjes buiten deze lente en biedt je tijdens het Paasweekend een gratis lidmaatschap. 3 dagen gratis actie van 6 t/m 12 april.

Lente actie 3

Daten met hogeropgeleide singles? In de periode 2 april t/m 14 april geldt er voor Match4me.nl een 3 dagen gratis full membership actie.

Wij wensen je heel veel dateplezier toe deze lente!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland