5 topvakanties voor singles

35 procent van de singles boekt vakantie lastminute

Reisorganisaties strooien nu al met promoties voor zomervakanties. Struin jij ook al maanden vantevoren het internet af op zoek naar dé perfecte vakantiebestemming? Of ga je juist voor een fijne lastminute vakantie?

Onderzoek

Uit onderzoek van VakantieDiscounter blijkt dat vroegboeken dit jaar een stuk populairder is dan last minute je vakantie uitzoeken. Ruim 59 procent van de duizend ondervraagden geeft aan het liefst vroeg te boeken. 24 procent gaf aan voor een last minute vakantie te kiezen. Opvallend is dat voornamelijk families er graag vroeg bij zijn.

Alleen op vakantie

Voor de mensen die alleen op vakantie gaan, ligt de voorkeur juist bij last minute-vakanties. Ruim 35 procent van de single reizigers geeft aan last minute boven vroegboeken te verkiezen. Dat is bij Singlessite.nl en Single2Travel.nl al langer bekend. Singles houden graag een slag om de arm, je weet ten slotte maar nooit of en wanneer je een nieuwe liefde tegen het lijf loopt en waar je misschien wel mee op vakantie wilt… Grappig detail: drie procent van de mannen die een last minute willen boeken, wacht graag eerst het verloop van het EK voetbal af.

Vroegboekers

De meerderheid kiest voor vroegboeken, omdat dit volgens hen meer zekerheid biedt. Deze vakantiegangers hebben al een specifieke accommodatie of bestemming op het oog en willen niet achter het net vissen.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?