5 topvakanties voor singles

35 procent van de singles boekt vakantie lastminute

Reisorganisaties strooien nu al met promoties voor zomervakanties. Struin jij ook al maanden vantevoren het internet af op zoek naar dé perfecte vakantiebestemming? Of ga je juist voor een fijne lastminute vakantie?

Onderzoek

Uit onderzoek van VakantieDiscounter blijkt dat vroegboeken dit jaar een stuk populairder is dan last minute je vakantie uitzoeken. Ruim 59 procent van de duizend ondervraagden geeft aan het liefst vroeg te boeken. 24 procent gaf aan voor een last minute vakantie te kiezen. Opvallend is dat voornamelijk families er graag vroeg bij zijn.

Alleen op vakantie

Voor de mensen die alleen op vakantie gaan, ligt de voorkeur juist bij last minute-vakanties. Ruim 35 procent van de single reizigers geeft aan last minute boven vroegboeken te verkiezen. Dat is bij Singlessite.nl en Single2Travel.nl al langer bekend. Singles houden graag een slag om de arm, je weet ten slotte maar nooit of en wanneer je een nieuwe liefde tegen het lijf loopt en waar je misschien wel mee op vakantie wilt… Grappig detail: drie procent van de mannen die een last minute willen boeken, wacht graag eerst het verloop van het EK voetbal af.

Vroegboekers

De meerderheid kiest voor vroegboeken, omdat dit volgens hen meer zekerheid biedt. Deze vakantiegangers hebben al een specifieke accommodatie of bestemming op het oog en willen niet achter het net vissen.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!