uitgaan spanje

3 x singles ontmoeten in het weekend

Ben je er wel een beetje klaar mee om ieder weekend figuurlijk achter de geraniums door te brengen nu jij single bent en al je vrienden nog gezellig samen? Groot gelijk heb je. Daarom doen wij je drie suggesties aan de hand om andere singles te leren kennen.

Dansen & Sjansen

Het is misschien al even geleden dat je jouw dancing shoes hebt aangehad. Een erg leuke manier om andere singles te leren kennen is tijdens een tof dansfeestje. Misschien hou je van salsa, stijldansen of ga je het liefst helemaal los op al die te gekke nummers uit de jaren 80. Wat het ook is: trek die stoute schoenen aan en dans! Kijk op de agenda voor leuke dansevents in Nederland.

 

(Her)ontdek speeddaten

Al eens een avondje speeddaten gepland in het weekend? Doen! Wanneer je niet zo’n held bent en echt serieuze drempelvrees hebt om in je uppie naar zo’n speeddate te gaan: neem je vrijgezelle vriend, tante of collega mee en ga! Je zult zien dat je écht een hele gezellig avond hebt! Enne… met je mond vol tanden staan is niet nodig met deze tips! 

 

Sportief weekend

Tegen wil en dank hebben de meeste singles tijd over in het weekend. En wat doen ze dan? Sporten! En daarna aan de bar blijven hangen… Andere singles ontmoeten in het weekend gaat dus gemakkelijker in de sportschool, op de atletiekvereniging of tijdens een rondje in het park op zondagochtend.  Bijkomend voordeel van al dat sportieve gedrag; je zit wat strakker in je velletje en dat voelt goed! Je weet maar nooit waar dat toe leidt… 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.