Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuwjaarswandeling singles
23 februari 2020

3 winterse uitjes met je date

Buiten wordt het steeds donkerder en kouder en wanneer je thuiskomt is er niemand om je aan op te warmen! Ook jij wenst vast dat je deze wintermaanden een leuke vent tegen het lijf loopt. Heb je een eerste date in het verschiet en wil je weleens wat anders dan het standaard borreltje of diner? Wij hebben drie leuke ideetjes voor een winters uitje met je date.

Date #1: Schaatsen

Als je er achter wilt komen hoe behulpzaam je date is, zou je deze winter eigenlijk samen de ijzers onder moeten binden. Helpt hij je voorzichtig in je schaats? Steekt hij zijn hand uit als je die eerste stap op het ijs zet? Kortom, gedraagt hij zich als een gentleman of als een hork die er vandoor sprint op zijn schaatsen? Een leuke bijkomstigheid: stuntel een beetje, dan heb je die eerste aanraking ook gelijk te pakken! Schaatsen is dus eigenlijk het ideale middel om te bepalen wat voor vlees je in de kuip hebt.

Date #2: Wandelende romance

Praten tijdens de eerste date? Eng! Maar bedenk: dat is de enige manier waarop je elkaar écht leert kennen. En dat is je doel, toch? Je wilt tenslotte weten of dit de prins op het witte paard is! Dus maak een lekkere wandeling in het bos en vráág. Klets terwijl je door de herfstbladeren loopt. Leer hem kennen. Kook daarna een lekker diner (liefst zelfgemaakt, van die afhaalbakjes op tafel doet toch afbreuk aan de romantische sfeer) en zet het gesprek voort. Is alles nog in kannen en kruiken na het laatste kopje koffie? Klets dan door tot de zon weer op komt. Flirt waar het kan. Bereid je goed voor op de date: zorg dat je goed weet wat je wel en juist niet moet doen tijdens een date?

Date #3: ‘Schat’ zoeken

Wie zegt dat je alles super serieus moet nemen tijdens zo’n eerste date? Bel je date en spreek af op het strand. Zeg dat je vandaag graag ‘een schat’ gaat zoeken. Reageert hij leuk, dan is het ijs zó gebroken en zit er best een kans in dat je je schat direct hebt gevonden! Kijkt hij je verbaasd aan, misschien moet je hem dan vooral alleen naar die schat laten zoeken en zelf in een warme strandtent gaan zitten met een hete kop chocolademelk.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Lekker de bios in!

Wat is een leukere binnenactiviteit dan naar de film gaan? Daarom...

1 op de 3 jongeren houdt tijdens uitgaan geen afstand

Vooral jongeren tussen de 16 en 30 laten de teugels vieren...

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel...

Voordelige uitjes met de kids tijdens de zomervakantie

We hebben 5 eenvoudige, soms gratis en voordelige uitjes voor de...

De eerste namen voor Rock Werchter 2021 zijn bekend

Normaal zou afgelopen weekend het jaarlijkse muziekfestival Rock Werchter hebben plaatsgevonden,...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie