Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
romantiek op eerste date
1 oktober 2019

3 tips om je eerste date goed door te komen

Vaak kan de aanloop naar een eerste date erg spannend zijn. Je stelt jezelf veel vragen over het verloop en wat wel of juist niet te doen. Om ervoor te zorgen dat je eerste date vlekkeloos verloopt hebben wij 3 tips voor je!

Zorg voor een goede eerste indruk

In bijna alle gevallen is een eerste indruk enorm belangrijk. Zorg dat je op tijd bent, er verzorgd uit ziet en een presentje meeneemt. Stel niet teveel vragen, waardoor je over komt alsof je een interview houdt, maar zorg voor goede open vragen waardoor er een leuk en interessant gesprek ontstaat. Praat niet alleen over jezelf, maar toon oprechte interesse in de ander. Zorg dat je niet te hard van stapel loopt, het hoeft niet snel en het doel van de eerste date is om te kijken of er een goede match is en dan volgt automatisch een tweede date.

En voor een goed vervolg…

Na een rustig begin is het tijd om langzamerhand wat dieper op elkaar in te gaan. Vertel elkaar over dromen en andere toekomstplannen. Door een mysterieuze indruk achter te laten, wil hij of zij waarschijnlijk meer van je weten en is er dus een grotere kans op een tweede date. Aan het eind van de date kun je je partner verassen door de rekening te betalen!

Maak het romantisch

De plek van de eerste date kan erg variëren. Ga je naar de bioscoop, ergens uiteten of spreek je thuis af? Thuis afspreken heeft een aantal voordelen. Zo ben je niet afgeleid en kom je er gemakkelijk achter of iemand ook leuk is in deze setting. Vouwgordijnen of verduisterend rolgordijn zorgen ervoor dat niemand jullie stoort. Mocht je toch een iets te kleine keuken hebben om samen te koken, kies dan voor een romantisch diner!

Heb je al een iets beter beeld gekregen hoe je het aan moet pakken? Met deze tips moet je eerste date vast helemaal goed komen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een super romantische zomer voor deze sterrenbeelden!

Kreeften, Maagden, Vissen en Boogschutters: bereid jullie voor op een extreem...

Zo haal je het beste uit je eerste date

Om het uiterste uit jezelf en je date te halen, is...

10 vragen voor een originele eerste date

Hoe vaak je ook ge-date hebt of niet, de kans is...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Originele date: ontdek ARTIS in het donker met de slaapwandeling

Een date in het verschiet en wil je origineel voor de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie