Italie steeg was

3 super tips voor het vinden van de goedkoopste vlucht

September is voorbij gevlogen en ook oktober gaat lekker met deze zachte temperaturen! Maar toch voelt de zomervakantie vast en zeker alweer als een eeuwigheid geleden! De dagelijkse sleur is er ingekropen en daarom is het nu tijd om er even tussenuit te gaan. Als je niet vast zit aan een bepaalde periode, kun je gelukkig heel gemakkelijk een goedkope vlucht vinden en van een heerlijke vakantie genieten.

  1. Selecteer de ‘Overal’ knop

Bij verschillende vlucht zoekmachines zoals Skyscanner kun je op de plek waar je normaal gesproken je bestemming in voert, voor de optie ‘Overal’ kiezen. De overige gegevens voer normaal in, zoals het aantal personen en de datum waarop je wilt vliegen. Je krijgt nu een lijstje van steden die in de periode die je hebt aangegeven, het goedkoopst zijn om op te vluchten.

  1. Zoek naar vluchten per maand

Heb je geen bepaald weekend dat je weg wilt, maar kun je nog een beetje schuiven? Dan kun je ervoor kiezen om de gehele maand die je weg wilt, te selecteren. Je kunt tegelijkertijd ook voor kiezen om de ‘Overal’ knop te selecteren, zodat je periode en bestemming geheel vrijblijvend zijn. Heb je wel een bestemming in je hoofd waar je graag heen wilt? Selecteer die dan en zie in welke periode je hier het goedkoopst op vliegt.

  1. Zoek per land, niet per stad

Heb je een heftige craving naar Italiaans eten, het zonnetje en fantastische Italiaanse wijnen? Je kunt ervoor kiezen om als bestemming Rome, Montepulciano of Venetië te selecteren, maar als het jou allemaal maar om het even is, kun je ervoor kiezen om heel Italië te selecteren in plaats van een specifieke stad. Zo kun je jouw Italiaanse behoeften bevredigen en tegelijkertijd misschien wel een nieuwe favoriete (onbekende) stad ontdekken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.