Italie steeg was

3 super tips voor het vinden van de goedkoopste vlucht

September is voorbij gevlogen en ook oktober gaat lekker met deze zachte temperaturen! Maar toch voelt de zomervakantie vast en zeker alweer als een eeuwigheid geleden! De dagelijkse sleur is er ingekropen en daarom is het nu tijd om er even tussenuit te gaan. Als je niet vast zit aan een bepaalde periode, kun je gelukkig heel gemakkelijk een goedkope vlucht vinden en van een heerlijke vakantie genieten.

  1. Selecteer de ‘Overal’ knop

Bij verschillende vlucht zoekmachines zoals Skyscanner kun je op de plek waar je normaal gesproken je bestemming in voert, voor de optie ‘Overal’ kiezen. De overige gegevens voer normaal in, zoals het aantal personen en de datum waarop je wilt vliegen. Je krijgt nu een lijstje van steden die in de periode die je hebt aangegeven, het goedkoopst zijn om op te vluchten.

  1. Zoek naar vluchten per maand

Heb je geen bepaald weekend dat je weg wilt, maar kun je nog een beetje schuiven? Dan kun je ervoor kiezen om de gehele maand die je weg wilt, te selecteren. Je kunt tegelijkertijd ook voor kiezen om de ‘Overal’ knop te selecteren, zodat je periode en bestemming geheel vrijblijvend zijn. Heb je wel een bestemming in je hoofd waar je graag heen wilt? Selecteer die dan en zie in welke periode je hier het goedkoopst op vliegt.

  1. Zoek per land, niet per stad

Heb je een heftige craving naar Italiaans eten, het zonnetje en fantastische Italiaanse wijnen? Je kunt ervoor kiezen om als bestemming Rome, Montepulciano of Venetië te selecteren, maar als het jou allemaal maar om het even is, kun je ervoor kiezen om heel Italië te selecteren in plaats van een specifieke stad. Zo kun je jouw Italiaanse behoeften bevredigen en tegelijkertijd misschien wel een nieuwe favoriete (onbekende) stad ontdekken.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?