Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Italie steeg was
17 oktober 2018

3 super tips voor het vinden van de goedkoopste vlucht

September is voorbij gevlogen en ook oktober gaat lekker met deze zachte temperaturen! Maar toch voelt de zomervakantie vast en zeker alweer als een eeuwigheid geleden! De dagelijkse sleur is er ingekropen en daarom is het nu tijd om er even tussenuit te gaan. Als je niet vast zit aan een bepaalde periode, kun je gelukkig heel gemakkelijk een goedkope vlucht vinden en van een heerlijke vakantie genieten.

  1. Selecteer de ‘Overal’ knop

Bij verschillende vlucht zoekmachines zoals Skyscanner kun je op de plek waar je normaal gesproken je bestemming in voert, voor de optie ‘Overal’ kiezen. De overige gegevens voer normaal in, zoals het aantal personen en de datum waarop je wilt vliegen. Je krijgt nu een lijstje van steden die in de periode die je hebt aangegeven, het goedkoopst zijn om op te vluchten.

  1. Zoek naar vluchten per maand

Heb je geen bepaald weekend dat je weg wilt, maar kun je nog een beetje schuiven? Dan kun je ervoor kiezen om de gehele maand die je weg wilt, te selecteren. Je kunt tegelijkertijd ook voor kiezen om de ‘Overal’ knop te selecteren, zodat je periode en bestemming geheel vrijblijvend zijn. Heb je wel een bestemming in je hoofd waar je graag heen wilt? Selecteer die dan en zie in welke periode je hier het goedkoopst op vliegt.

  1. Zoek per land, niet per stad

Heb je een heftige craving naar Italiaans eten, het zonnetje en fantastische Italiaanse wijnen? Je kunt ervoor kiezen om als bestemming Rome, Montepulciano of Venetië te selecteren, maar als het jou allemaal maar om het even is, kun je ervoor kiezen om heel Italië te selecteren in plaats van een specifieke stad. Zo kun je jouw Italiaanse behoeften bevredigen en tegelijkertijd misschien wel een nieuwe favoriete (onbekende) stad ontdekken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Single en op reis: Duitsland

Een leuke vakantiebestemming zonder dat je ver weg bent? Neem Duitsland...

Makkelijk recept voor singles: pasta met geitenkaas en walnoten

Hou je van snel, simpel maar wél lekker wanneer het gaat...

5 x toffe dingen om te doen in Berlijn

Aan cultuur en indrukwekkende gebouwen geen gebrek, maar wat kun je...

Weekendje weg: go Helsinki

De Finse hoofdstad is hip, volop in ontwikkeling, makkelijk te bereiken...

Met deze vijf tips ga je samen met je reismaatje een toffe vakantie tegemoet

Een reismaatje vinden lijkt eenvoudig. Maar er ontstaan heel wat ruzies...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...