Vier je dit jaar sinterklaasavond met je kids, familie of vrienden en kom je in tijdnood? Met deze lastminute sinterklaas tips wordt het toch een groot succes!

Druk, druk, druk en bijna Sinterklaasavond. Je hebt beloofd mee te doen met pakjesavond, surprise avond of met het grote sinterklaasspel en je komt er maar niet aan toe om cadeautjes te kopen, of een goed rijm in elkaar te draaien. Dan kun je wel wat tips gebruiken!

3 slimme tips voor een fijne sinterklaasavond

  1. Bestel online. Ook al had je je voorgenomen dit jaar echt op zoek te gaan naar mooie, passende, speciale cadeautjes voor iedereen, stad en land af te struinen naar dat ene speciale cadeau, het wil maar niet vlotten in je agenda. Gelukkig kun je tegenwoordig bij vrijwel alle winkels online bestellen en worden de cadeaus binnen 24 uur bij je afgeleverd. Ideaal als je weinig tijd hebt. Denk aan Douglas voor lekkere geuren, Bol.com voor speelgoed, CD’s, boeken en huishoudelijke artikelen. Maar ook Hema, V&D en de Bijenkorf doen goede online zaken voor Sinterklaas! Je kunt het doorgaans zelfs al mooi laten inpakken, dus ook dat bespaard je tijd.
  2. Online gedicht. Niet iedereen is gezegend met zoveel inspiratie om een mooi, passend sinterklaasgedicht uit de mouw te schudden. Het wordt helemaal lastig als je voor meerdere mensen een gedicht moet maken. De oplossing is nabij want er is een online rijm website waar je door het invoeren van een paar kenmerken een kant en klaar gedicht krijgt toegestuurd! Tijdbesparend en je hoeft je hoofd niet uren te breken over een passend rijm.
  3. Doet Sinterklaas dit jaar jouw huisje aan en heb je de halve familie over de vloer om samen dit gezellige kinderfeest te vieren? Dan sta je ook nog voor de uitdaging om iedereen te voorzien van pepernoten, chocoladeletters, banketstaaf, koffie, thee of warme chocomelk. Of je er nu wel of geen geld voor hebt om iedereen te verwennen met al dat lekkers, het is sowieso een heel geregel en gedoe om alle boodschappen voor zo’n sinterklaasavondje in huis te halen. Tijd besparen? Betel online je boodschappen bij de super en laat ze lekker thuisbezorgen of vraag iedereen die komt iets mee te nemen. Als je de taken en inkopen verdeelt heb je weinig kosten en scheelt het je een hoop tijd.

Veel plezier op sinterklaasavond!