breadcrumbing datingtrend

3 prima manieren om ‘hard to get’ te spelen

Heb jij regelmatig te maken met mannen die pas na een eeuwigheid op jouw berichtjes reageren? Dan is het de hoogste tijd om het over een ander boeg te gooien! Mannen houden doorgaans wel van een uitdaging. Je hoeft dus niet telkens te laten merken dat je hem zoooo leuk vindt of aan ‘m denkt.

Door een beetje ‘hard to get’ te spelen heb je meer controle over je liefdesleven en laat je zien dat je onafhankelijk bent. Althans, volgens het tijdschrift Glamour dan. Doe die telefoon dus weg en probeer deze drie tips in praktijk te brengen.

  1. Wees een beetje afstandelijk

Een Frozen-waardige ice-queen zijn is niet nodig, maar laat hem naar jou toe komen in plaats van andersom. Vrouwen die hard to get spelen, doen niet te veel moeite. Ze laten zich niet uit het veld slaan wanneer hij een dag geen bericht heeft gestuurd. Je verdient iemand die moeite voor je doet, dus laat hem werken voor je aandacht in plaats van hem vragen om aandacht.

  1. Wees een beetje sceptisch

Hou hem een beetje op afstand. Dit houdt in: nog niet zoveel informatie over jezelf blootgeven of hem je deep dark secrets vertellen.

  1. Laat merken dat je geen tijd in overvloed hebt

Laat hem bewijzen dat hij je tijd waard. Antwoord dus niet gelijk op zijn berichten, laat hem soms een paar dagen wachten. Als hij écht into you is, schrikt dat hem niet af en zal hij gewoon contact met je blijven zoeken.

Zou het werken bij de mannen? We zijn benieuwd dus laat het ons gerust weten. 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam