3 miljoen singels op zoek naar partner

Ook single? Je hoeft je in ieder geval niet alleen te voelen. De drie miljoenste single heeft zich inmiddels ingeschreven op de populairste Nederlandse datingsite, Relatieplanet. Sinds de oprichting in april 2002 groeide het ledenbestand van de datingsite als kool.

“Dagelijks schrijven 1000 tot 1500 nieuwe singles zich in die zoeken naar een serieuze relatie,” zegt Tjeerd Korenstra, directeur van Relatieplanet . Dit heeft er toe geleid dat nu al meer dan 3 miljoen Nederlandse en Belgische singles zich bij Relatieplanet hebben ingeschreven.

Groei

Korenstra verwacht dat die groei de komende jaren door gaat omdat er elke dag nieuwe singles bijkomen. Volgens het Centraal Bureau voor Statistiek zal het aantal eenpersoons huishoudens in Nederland oplopen tot 3,5 miljoen in 2050. Maar wie er behoren tot die groep verschilt van dag tot dag. Korenstra: “Wie vandaag als single bij een datingsite staat ingeschreven, kan volgend jaar samenwonen, en vice versa.”

 

Trouwkaarten

Door de mond-tot-mond reclame van het grote ledenaantal blijft Relatieplanet groeien. Korenstra: “Iedereen kent inmiddels wel iemand die staat ingeschreven bij Relatieplanet, of die via Relatieplanet al zijn of haar partner heeft gevonden. Dat Relatieplanet succes heeft zou niet alleen blijken uit het grote aantal inschrijvingen, maar ook uit de geluksverhalen die spontaan binnenkomen en de talloze trouw- en geboortekaarten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?