gratis date scoren

3 manieren om voordelig een leuke date te scoren!

Het is december en van oudsher weten we dat vele singles juist dan massaal op zoek gaan naar een leuke date. Op de valreep voor de kerst of om het nieuwe jaar goed te beginnen? Feit is dat er lustig op los wordt ge-date. Maar in zo’n dure maand valt er ook op het daten nog wel wat te besparen. 3 tips!

1. Wel lekker daten maar niet betalen? Dat kan hoor! In de decembermaand hebben grote datingsites geregeld speciale acties voor singles die zich in willen schrijven. Drie maanden gratis een full membership bijvoorbeeld. Hou de sites van Relatieplanet en Lexa daarom in de gaten. Kan zomaar zijn dat jij je helemaal gratis kunt inschrijven en meteen op zoek kunt naar die leuke date. Lekker voordelig voor je portemonnee. Meer grote datingsites vind je hier.

2. Behalve betaalde datingsites zijn er natuurlijk ook goede gratis datingsites op de markt. Wil jij een kansje wagen in de liefde maar heb je nu even geen geld om ervoor te betalen? Schrijf je dan in op een van de gratis datingsites die ons kikkerlandje rijk is. Wie niet waagt…

3. Daten hoeft niet perse online. Er wordt in december van alles en nog wat georganiseerd voor singles om elkaar te ontmoeten. Een avondje speeddaten hoeft niet de wereld te kosten, maar er zijn ook tal van voordelig geprijsde activiteiten en feesten waar je op ongedwongen wijze nieuwe mensen leert kennen. En wie weet, klikt het zomaar! Alle events, feesten en speeddates staan op de agenda.

Extra tip: trek de stoute schoenen aan! Want vele singles hebben via het werk of sociale netwerk wel een leuk exemplaar op het oog maar durven de eerste stap niet te zetten. Een leuke e-card, een verrassend grappig mailtje met een uitnodiging, het kost je niets en levert je misschien wel op waar je al een poosje op hoopt. Valentijn duurt nog wel een poosje dus trek die stoute schoenen aan en zet die eerste stap!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam