3 manieren om daten weer leuk te maken

3 manieren om daten weer leuk te maken

Als je al een tijdje single bent, dan kan het heel vermoeiend zijn om steeds op dates te gaan. Niet alleen vermoeiend, maar ook eng en soms zelfs saai. Wat zijn nou goede manieren om het daten weer leuk te maken? Zelf de dates organiseren en unieke activiteiten doen? Je kunt bijvoorbeeld een auto huren en een roadtrip door het land maken! Of misschien moet je aan je zelfverzekerdheid werken. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je daten niet meer leuk vindt. Hieronder staan een aantal tips voor je op een rijtje.

Wees jezelf

De belangrijkste tip is om jezelf te blijven. Dit is voor de meeste vanzelfsprekend. Als je niet jezelf bent op een date, gaat het geen goede match worden. Als je op veel dates geweest bent die niet succesvol waren, kan het zijn dat je je minder goed voelt over jezelf. Het is dan belangrijk dat je eerst werkt aan je zelfverzekerdheid. Zorg ervoor dat je weet wat je waard bent. Zo voorkom je dat je iemand gaat daten die beneden jouw niveau is. Soms zijn mensen eenzaam en hierdoor laten ze bijna iedereen toe in hun leven. Het maakt niet uit of het een slecht persoon of een goed persoon is. Ook is het belangrijk om jezelf te blijven tijdens de date. Misschien wil je je beter voordoen dan je bent, dit kan op de lange termijn heel vermoeiend worden. Zorg ervoor dat als je op date gaat dat je dingen doet waarbij je jezelf kan laten stralen. Wil je een auto huren Mallorca om op avontuur te gaan met je date, dan moet je dat vooral doen!

Doe wat bij je past

Het kwam eerder al even voorbij, maar het is belangrijk om dingen te doen die bij je passen. Als je al een tijdje single bent, kunnen dates (vooral een eerste date) spannend zijn. Door activiteiten te doen die je bij je passen of waarbij je je comfortabel voelt, zal de date soepeler gaan. Dit kan echt heel veel helpen bij mensen die zich snel angstig of nerveus voelen. Als je date graag koffie wilt drinken, ga naar een café waar je al vaak bent geweest.

Ontdekken

Naast dat het belangrijk is om comfortabel te blijven, is het ook belangrijk om af en toe uit je comfortzone te gaan. Zo zorg je ervoor dat je niet in een bubbel komt te zitten. Als je in een bubbel terecht komt, zorg je ervoor dat het lastiger is om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen op te doen. Ook is het zo dat nieuwe dingen doen lastiger wordt als je in een bubbel zit. Wanneer je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, is het dus slim om af en toe ergens naar toe te gaan waar je nooit komt. Het kan eng zijn, maar als je er een paar keer per maand naartoe gaat, zul je snel gewend raken. Zo zul je nieuwe mensen zien en misschien krijg je er wel een date uit! Het is slim om naar plekken te gaan waar je interesses liggen. Als je bijvoorbeeld graag leest, ga dan naar een boekenwinkel waar je niet vaak komt. Zo zul je nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Homegym starten Drie must haves!
By Redactie ·
14 februari 2024

Homegym starten? Drie must haves! 

De beste datingapps voor singles in Nederland
By danny@db-online-marketing.nl ·
5 december 2023

De beste datingapps voor singles in Nederland 

Aantal soa’s in Nederland neemt toe moet de campagne 'Vrij Veilig' terugkomen
By danny@db-online-marketing.nl ·
23 oktober 2023

Aantal soa’s in Nederland neemt toe: moet de campagne ‘Vrij Veilig’ terugkomen?

broadway theater
By danny@db-online-marketing.nl ·
20 oktober 2023

Op solo reis naar New York City: dit moet je weten!

Tips om je slaapkamer een romantische sfeer te geven
By Redactie ·
5 oktober 2023

Tips om je slaapkamer een romantische sfeer te geven

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk