singles uitgaan

3 goede voornemens voor singles in 2014

Wil jij het in 2014 echt eens over een andere boeg gooien? Laat de traditionele voornemens als stoppen met roken, minder drinken en meer sporten dan maar voor wat ze zijn. Je bent wie je bent en uit onderzoek blijkt dat er niks moeilijker is dan je leefpatroon rigoureus omgooien. Meer ontspanning, plezier en genot vergroot je levensvreugde dus wij hebben een paar alternatieve voornemens voor je paraat!

Ontmoeten

Stel je eens wat vaker open om nieuwe mensen te leren kennen. Een praatje in de rij bij supermarkt, tijdens een groepsreis, een singlesfeest, sportieve activiteit, volg een cursus, word lid van een andere sport of kookclub, ga op muziekles om de piano, gitaar of ander instrument onder de knie te krijgen. Het maakt niet uit wat je onderneemt, als het jouw passie is of interesse heeft dan ontmoet je als vanzelf gelijkgestemde mensen met wie het eenvoudig klikt. Van daaruit is het veel makkelijker om je sociale kring te vergroten. Iets wat vele singles graag willen maar vaak moeilijk tot stand weten te brengen. Goed idee dus voor 2014.

Daten

Of je nu sinds jaar en dag aan het daten bent of sinds kort op de ‘markt’ als nieuwbakken single, daten is niet alleen hot maar ook een volledig geaccepteerde manier om veel nieuwe mensen te leren kennen. Maar…behalve de leuke, positieve kanten is er ook een keerzijde. Online daten kan soms ook een route zijn vol valkuilen en diepe dalen. Afwijzingen zijn aan de orde van de dag, evenals teleurstellingen. Want het komt natuurlijk voor dat jouw date niet echt overeenkomt met wat je had verwacht of hoe hij of zij zich via die datingsite heeft voorgedaan. Ben je deze weg een beetje moe? Dan is 2014 misschien hét moment om het over een andere boeg te gooien. Ga eens speeddaten of als je het toch online wilt blijven proberen, schakel de hulp van een datingcoach in. Deze specialisten helpen je zowel bij het optimaliseren van jouw profiel, maar brengen ook jouw wensen en verwachtingen in kaart. Met de toegepaste kneepjes van een datingcoach heb je echt meer succes in de liefde.

Reizen

Als single met of zonder kids, een vakantie boeken is en blijft toch vaak een dingetje. Je vrienden gaan met hun gezin of met partner en jij twijfelt wederom wat je dit jaar nu weer moet verzinnen. Kies in 2014 eens niet voor ‘veilig’ en doe iets waar je eigenlijk een beetje tegenop ziet. Of dit voor jou nu met de rugzak door Azië trekken is of met je kids naar een camping met andere eenoudergezinnen, dat doet er niet toe. Het mooie van dit voornemen is dat het niet meteen je hele leven omgooit. Zie het als een eenmalig experiment, gewoon omdat je het durft, kan en het tijd is voor verandering. Vele singles hebben koudwatervrees als het gaat om groepsreizen. Vele vooroordelen en ‘beren op de weg’ maken deze stap vaak een brug te ver. Wil je wel maar vind je een paar weken te lang? Daag jezelf dan uit en boek een weekend met singles of eenoudergezinnen. Zo kun je een beetje voorproeven en wie weet heb je al snel de smaak te pakken.

Bron: Singlessite

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.