single event koken

3 Dating tips voor slimme mannen

Iemand heeft een bepaalde methode als het om dating gaat, of je er nou bewust van bent of niet. Sommige mannen nemen bijvoorbeeld een vrouw op de eerste date uit eten, omdat ze denken dat ze dan een goede indruk maken (wat zeker niet zo hoeft te zijn).

Een andere man houdt het meer low-key en gaat voor een simpel drankje op een terrasje (wat ik je wel aanraadt!). Maar wat zijn nou nog meer strategieën, naast het uit eten idee, die veel mannen gebruiken maar eigenlijk averechts werken?  In dit artikel bespreek ik 3 belangrijke punten.

Dating tip #1: stop met hard-to-get spelen

Dit is altijd een oneindige discussie: moet je nou hard-to-get spelen of niet? Vroeger dacht ik altijd dat dit goed werkte, totdat ik op twee grote nadelen kwam:

1. Als je hard-to-get speelt (en dus minder contact hebt ook) gaat de vrouw je al snel vergeten. Het spelletje van 2 of 3 dagen wachten voordat je contact opneemt met een vrouw als je haar telefoonnummer hebt, is echt nutteloos en ineffectief. Je moet de vrouw ‘warm’ houden, en niet laten ‘afkoelen’.

2. Bijna iedere man doet dit (heb ik van vele vrouwen gehoord) dus je bent compleet voorspelbaar. Je wordt door de vrouw dan het hokje gezet van ‘oh, daar hebben we nog een man die dagenlang gaat wachten’.

Het voordeel dat je mysterie en verlangen creëert met hard-to-get spelen, weegt niet op tegen deze twee nadelen. Kap er dus gewoon mee!

Dating tip #2: chat minder en spreek meer af

We leven in een tijdperk waarbij chatten steeds meer gebruikt wordt. Dit heeft uiteraard zijn voordelen maar voor je intieme relaties is het veel beter om vaak face-to-face af te spreken.

Door af te spreken ga je een echte connectie creëren, iets wat achter blijft bij (ellenlang) chatten. Dus als je aan het daten bent kun je beter het chatten wat minderen en meer tijd vrijmaken voor afspreken.

Laatst las ik een onderzoek over verliefdheid. Ik weet niet meer precies de details van het onderzoek maar ze lieten mannen en vrouwen elkaar ontmoeten en voor een lange tijd oogcontact met elkaar hebben en veel intieme informatie uitwisselen. Enkele maanden later had een hoog percentage van deze mannen en vrouwen een relatie met elkaar, ik meen iets van 15%. Probeer dat maar eens met een chatgesprek te verwezenlijken!

Dating tip #3: wees niet de voorspelbare loser

Zoals gezegd is het spelletje van hard-to-get spelen een voorspelbare manier. Uiteraard zijn er nog veel meer voorspelbare manieren die mannen gebruiken.

De duidelijkste is dat ze de vrouw op een voetstuk plaatsen, terwijl ze de vrouw pas net kennen. Laatst hoorde ik van een date dat een man op de 2e date zei: “je bent samen met mijn ouders de belangrijkste persoon in mijn leven”.

Je raad waarschijnlijk hoe het afgelopen is.

Dit voorbeeld is misschien heel standaard, maar als je kijkt naar hoe mannen zich gedragen tijdens het date proces doen ze eigenlijk bijna allemaal hetzelfde en dus zijn ze voorspelbaar.

Wat doe jij om op te vallen?

Heb jij een speciale hobby waar je je date mee kan introduceren? Of kan je iets geks met haar doen, zoals plots gaan dansen met haar op een druk station? Of weet jij een plek waar ze nog nooit is geweest?

Kortom, val op en probeer de man te zijn die haar verrast! En dat hoeft absoluut niet veel geld te kosten!

Ik wens je veel succes in je dating leven!

Over de auteur:
Oscar Oliver is oprichter van vandaagvrouwenversieren.nl en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is vroeger nooit succesvol geweest met vrouwen maar na jarenlang vallen en opstaan heeft hij alle fijne kneepjes van het versieren zich volledig eigen gemaakt.

Als je vragen hebt over vrouwen en dating, stel ze dan op het forum:

http://vandaagvrouwenversieren.nl/forum.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam