Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 
bijzondere singlereizen
16 september 2014

3 bijzondere reizen voor single globetrotters

Is reizen voor jou meer dan een ander land bezoeken? Ben je op zoek naar een echt bijzondere vakantie om je ter plekke onder te dompelen in een andere cultuur, tot jezelf te komen of iets nieuws te leren? Voor singles die iets anders dan anders willen hebben wij een paar bijzondere reistips samengesteld.

Duik onder

Altijd al eens een hele nieuwe wereld willen ontdekken? Leer duiken en laat je verrassen door de magnifieke onderwater wereld. Er zit een risico aan, eenmaal de smaak te pakken, dikke kans dat je geen andere vakantie meer wilt! De meeste duikers zijn helemaal verzot op het de onderwaterwereld en reizen heel de wereld over op zoek naar nog mooiere duiklocaties. Ben je niet zo dol op het idee ‘groepsreis’ dan is dit een mooie mix. Je reist doorgaans met een kleine groep en eenmaal onder water ben jij helemaal een met de natuur.  Er zijn duikreizen voor beginners, gevorderden en ook duikvakanties waarbij je meteen je duikbrevet kunt halen. Ervaring is dus niet nodig.  Aanbieders van single duikvakanties zijn onder andere: Vakantieduiker en Souldivers.

Kom echt tot jezelf

Reizen betekent vooral veel nieuwe indrukken opdoen. Je hoort vaak dat mensen nogal moe thuis komen na een rondreis. Een ander klimaat, veel excursies en on top: veel nieuwe beelden en belevenissen om te verwerken. Wil jij dit jaar een echt totaal ontspannen thuiskomen? Echt tijd voor jezelf? In alle rust en ruimte tot jezelf komen zodat je de hectiek van alle dag straks weer met plezier tegemoet kunt treden? Denk dan eens aan een relax vakantie in een mooie, zonnige omgeving. Artemis Body en Mind biedt ultra relaxte yoga vakanties aan voor singles.

De wind in de zeilen

Een heel ontspannen maar tegelijkertijd ook actieve manier van vakantie vieren is een zeilvakantie. Bekijk de wereld eens vanaf een andere kant! Vanaf het water ziet een skyline of kustlijn er toch net wat anders uit dan wanneer je aan wal staat. Heb je geen idee wat stuurboord of bakboord is? Geen probleem. Er zijn verschillende reisorganisaties die zeilreizen aanbieden waarbij je onder goede begeleiding leert zeilen. Uiteraard op prachtige locaties zoals de Griekse Eilanden of de Turkse. Je bent lekker bezig, komt op plekjes waar je met de auto niet kunt komen en beleeft echt een unieke vakantie. Amorgos en Adam Vogages zijn organisaties waar je kunt boeken.

Meer bijzondere reizen voor singles ontdek je op Single2Travel, of doe de reiswijzer!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Lekker op vakantie: alleen of met singles?

Een paar korte breaks, een weekje zon, zee strand of spaar...

Singlereizen

De wereld ontdekken hoef je niet alleen te doen. Zo sluit...

Reisinspiratie: 9 waanzinnige treinroutes door het zuiden van India

Als inspiratie 9 waanzinnige treinroutes die merendeels het zuiden van India...

Hier woon jij in het buitenland het fijnst volgens je sterrenbeeld

Heb je het helemaal gehad met het Nederlandse klimaat? Dan zou...

Hoe kies ik de beste singlereis?

Het maken van een singlereis is een fantastische manier om nieuwe...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie