stedentrip single man

29 ideale steden voor single mannen

Single mannen die graag een stedentrip willen maken hebben keus genoeg maar het meeste plezier beleven ze in Barcelona, Buenos Aires en Miami volgens een onderzoek van Asksmen.

Bij het samenstellen van de beste steden voor mannelijke singles werd er rekening gehouden met de prijs van een biertje, taxirit, het weer uiteraard en het eten. Ook de sociale aspecten speelden een voorname rol in het onderzoek zoals het nachtleven, de avontuur factor en uiteraard.. de vrouwen!

Top 10

De top 10 aantrekkelijkste steden wordt aangevoerd door Barcelona, Buenos Aires en Miami, gevold door New York, Londen, Seoul en Parijs. Tel Aviv, Berlijn en ons eigen Amsterdam scoorden het hoogst op het gebied van nachtleven terwijl Barcelona en Miami het perfect deden als strandsteden.

Sport

Ook sport bleek niet onbelangrijk voor de mannelijke single reiziger. Het Yankee Stadium in New York is een absolute topper voor de heren, gevolgd door voetbalstadion Camp Nou in Barcelona, het Estadio Azteca (Mexico Stad) en Wembley (Londen).

Vrouwelijk schoon

Er vanuit gaande dat de single mannen tijdens hun stedentrip op zoek gaan naar vrouwen kregen de vrouwelijke inwoners van iedere stad een score op basis van uiterlijk en beschikbaarheid. Hieruit bleken Bangkok, Miami en Tel Aviv het hoogste te scoren.

De volledige top 29 ideale steden voor single mannen ziet er zo uit:

1. Barcelona

2. Buenos Aires

3. Miami

4. New York

5. Londen

6. Seoul

7. Parijs

8. Melbourne

9. Bangkok

10. Las Vegas

11. Sao Paolo

12. San Sebastian

13. Tel Aviv

14. Cagliari/Sardinië

15. Berlijn

16. Tanger

17. San Francisco

18. Napels

19. Mexico City

20. Punta del Este

21. Lissabon

22. Peking

23. Tallinn

24. Istanbul

25. Wellington

26. Montreal

27. Mumbai

28. Sydney

29. Amsterdam

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?