28 september 2013: Alles Is Liefde Dag

In 30 spirituele centra in heel Nederland wordt op zaterdag 28 september de Alles Is Liefde Dag 2013 gehouden met tal van gratis bijeenkomsten. Op die dag staan dans, liefdesmaaltijd, lezingen, tantra, meditatie, hartceremonies, relatieworkshops, schilderen, films, concerten en veel meer op de programma’s van de 30 centra.

Liefde in de wereld brengen

Deze dag is een initiatief van het spirituele agendamaandblad Koorddanser en Centrum Djoj in Rotterdam. Zij organiseerden vorig jaar vorig jaar deze dag ook al. Doel van deze dag is om gezamenlijk het thema Liefde neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen. Ieder centrum doet dat met een eigen programma waarin Liefde centraal staat. Tenminste één bijeenkomst is er steeds gratis. Daarnaast worden sommige tegen vergoeding aangeboden.

Programma

De meest recente lijst deelnemende centra en hun programma’s staan op de site Allesisliefde.nl.

Initiatiefnemer Koorddanser

Koorddanser is het spirituele agendamagazine voor bewustzijnsontwikkeling met iedere maand artikelen en de spirituele agenda’s van ca 150 centra in ons land.

Medeorganisator Centrum Djoj

Centrum Djoj is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam. Het programma in Djoj is bijzonder breed: van communicatiecursussen, coaching, massage, meditatie, familieopstellingen, dans, yoga en sjamanisme tot thema-avonden en business trainingen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje