man alleen vrolijk
3 April 2017

27 dingen over mannen, liefde, seks en relaties

Verreweg de meeste vrouwen leren over mannen, liefde, relaties en seks via de (soms harde) praktijk. Heel wat dames zullen daarom zeggen dat de prijs die ze voor deze levenslessen moeten betalen te hoog is en de consequenties te pijnlijk! Slimme vrouwen begrijpen dit en weten dat er een makkelijkere, minder gecompliceerde weg is om belangrijke informatie van de tegenovergestelde sekse te ontdekken.

Dames, deze 27 dingen van wijsheid en advies die we tegen kwamen op de site van Women-Online  zullen je helpen het rechte pad te vinden, en echte liefde te voelen. Met een kleine 😉 uiteraard!

 1. Er zijn twee soorten typen mannen: Eerlijke mannen en oneerlijke mannen. Begin geen relatie voordat je het verschil tussen beiden weet!
 1. Eerlijke mannen zijn beschermers. Ze zullen je hart en emoties beschermen, kies voor een eerlijke man en je kiest voor het leven!
 1. Je bent geen auto, als je een man ontmoet die je lichaam, emoties en gevoelens wil gebruiken voor een proefrit, wijs hem dan naar een autodealer, zeg adios en kijk nooit terug!
 1. “De ziel van een vrouw is breekbaar” . Onthoud dit: oneerlijke mannen hebben hier totaal geen respect voor. Ze zullen met je gevoelens spelen zonder dat het ze interesseert of dat ze medelijden hebben. Daarom moet je je hart beschermen tegen deze koude mannen.
 1. Goede mannen moeten worden behandeld als goede mannen, en oneerlijke mannen moet je laten gaan!
 1. OK ladies; je hebt een leuke man ontmoet maar hij heeft een kind of kinderen, die hij niet ziet, en waar hij niet voor zorgt. Doe het volgende; stuur hem terug naar de moeder van zijn kinderen en kijk niet om.
 1. Oneerlijke mannen zien seks als een sport, vrouwen als trofeeën, en kinderen als oud papier. Sta jezelf niet toe om hun volgende score te zijn, of een bewaarplaats voor hun sperma.
 1. Vrouwen die een wrok koesteren, wraak willen nemen, verbitterd blijven en niet willen vergeven, zullen onopzettelijk hun eigen hart breken.
 1. Als hij niet bij je past, forceer dan niets, relax en laat hem gaan. Echte liefde zal je vinden.
 1. Moederkindjes behoren maar bij een type vrouw; hun moeder! Deze moeders en hun zonen zullen nooit de navelstreng doorknippen, dus dames, laat ze lekker alleen bij hun moeders.
 1. Als je niet van jezelf houdt, begin dan niets met een man. Er is geen man die dan van je kan houden.
 1. Scheer niet alle mannen over een kam.
 1. Je vraagt je af als je met hem gaat samenwonen of er nog een kans is dat jullie gaan trouwen? Waarschijnlijk niet! Dus weet waaraan je begint!
 1. Als een man gebrek heeft aan de mannelijke leidersschaps kwaliteiten in zijn leven, laat hem dan gaan. Je kunt er zeker van zijn dat hij niet bereid is de verantwoordelijkheid te nemen die komt met liefde, seks en relaties.
 1. Maak jezelf niets wijs. Je schoonheid, je goed figuur, je seksuele kwaliteiten, je kookkunst, je vrouwelijkheid en je persoonlijkheid zullen nooit genoeg zijn om een man te veranderen, NOOIT!
 1. Als je potentiële vriend dingen doet als: je belooft te bellen, maar dat niet doet, dates met je maakt en ze niet nakomt, laat komt of met je gevoelens speelt, zijn dit duidelijke signalen dat hij je niet waardeert, geen respect voor je heeft en dat hij zeker niet om je geeft en van je houdt.
 1. Boze, bittere, vijandige, strijdlustige en niets vergevende single vrouwen, worden boze, bittere, vijandige, strijdlustige en niets vergevende vrouwen.
 1. Als je ervoor kiest om met oneerlijke mannen, schoften en players te gaan, heb je absoluut geen recht tot klagen als ze met je gevoelens spelen, je mishandelen, je veiligheid in gevaar brengen of je op een of andere manier pijn doen. Onthoud dat je je eigen keus maakt en jij kiest voor hem!
 1. Als een man probeert zichzelf te vinden, zeg hem dag byebye.. .Permanent! Hij kan jou wel vinden, maar niet zichzelf? Hij zou niet op zoek moeten zijn naar liefde, maar naar een boek om zijn mannelijkheid onder de knie te krijgen!
 1. Je stelt jezelf de volgende vragen: Waarom belt hij me niet vaker? Waarom probeert hij me niet na te jagen, en waarom laat hij niet zien dat hij van me houdt? Antwoord: He’s not that into you!
 1. Alle mannen zijn niet fout! Als je daarin geloofd zal het je hinderen op je pad naar goede mannen.
 1. Sommige mannen houden ervan een vrouw te slaan. Het geeft ze een gevoel van macht en controle. Als je je geeft aan een van deze mannen, zal je gebruikt worden als een boksbal. Het is nodig dat je leert hoe je deze mannen kan herkennen en hoe je ze moet vermijden.
 1. Je bent niet bestemd om geslagen of mishandeld te worden, zowel emotioneel, psychisch of financieel. Als hij dat doet, valt daar niet over te praten…. Hij is niet de ware, laat hem nu!
 1. Als een man echt van je houdt, zal hij je vereren en respecteren. Als hij dat niet doet… houdt je zelf niet voor de gek, hij houdt niet van je of geeft niet om je.
 1. Er is een groot verschil tussen seks en liefde. De meeste mannen weten het verschil en jij kunt het beter ook snel leren. Als je dat niet doet, zal je zeker verdriet krijgen.
 1. De cirkel van het uitmaken en het weer goed maken werkt alleen in boeken, tv series en films. Als jij rijdt in die emotionele achtbaan, stap eruit nu! Je hart, geest en ziel zullen je voor altijd dankbaar zijn.
 1. Niets is mooier, boeiender, aantrekkelijker en sensueler dan een vrouw met een zachte en vredige geest.!
Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

De 5 basisregels van een gezonde liefdesrelatie

De liefde is hard werken. Maar als het goed is krijg...

De do’s en don’ts van een LAT relatie

Living Apart Together: wél een relatie, maar niét samenwonen. Hoe maak...

Single vrouw: dan ben je super happy en leef je lekker lang!

Onderzoek laat zien dat single vrouwen tot de gelukkigste groep behoren,...

Dit is je ideale partner!

Herken jij de ideale partner als hij voor je staat? De...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie