dumpen

25 jarige vrouw heeft meeste kans op internetliefde

Een slanke, katholieke vrouw van 25 die drie keer per week alcohol drinkt heeft de meeste kans op een afspraakje via internet, zo blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek.

Als haar laatste relatie tussen de drie en acht jaar duurde, heeft de vrouw nog meer kans op een afspraak. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek waarin meer dan 1,8 miljoen berichten van 81 duizend heteroseksuele vrijgezellen tussen de 25 en 35 jaar oud op de Amerikaanse datingsite Plenty Of Fish werden onderzocht.Vrouwen van 33 blijken het minst vaak berichten te krijgen. Ook vrouwen die helemaal geen alcohol drinken zijn maar weinig populair. Ze krijgen 24 procent minder berichten dan vrouwen die zo nu en dan een drankje nemen.

Een vrijgezelle, christelijke man met bruin haar die in toekomst graag vader wil worden, matig drinkt, een universitaire titel heeft en tussen de 73 duizend en 110 duizend euro per jaar verdient, krijgt de meeste reacties van vrouwen. Hij krijgt tot wel 33 procent meer reacties dan gemiddeld.

Hond

Voor vrouwen blijkt het inkomen van minder groot belang te zijn, al krijgen vrouwen die tussen de 37 duizend en 55 duizend euro per jaar verdienen bijna 51 procent meer reacties, zo meldt de Daily Mail.

Overigens hebben mensen die een hond hebben 5 procent meer kan op een afspraakje. Een uitgebreid profiel aanmaken leidt eveneens tot meer succes. Mensen die een profiel van meer dan duizend woorden hebben, krijgen 59 procent meer reacties. Degenen met een profiel van minder dan honderd woorden krijgen 10 procent minder reacties dan gemiddeld.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.