dumpen

25 jarige vrouw heeft meeste kans op internetliefde

Een slanke, katholieke vrouw van 25 die drie keer per week alcohol drinkt heeft de meeste kans op een afspraakje via internet, zo blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek.

Als haar laatste relatie tussen de drie en acht jaar duurde, heeft de vrouw nog meer kans op een afspraak. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek waarin meer dan 1,8 miljoen berichten van 81 duizend heteroseksuele vrijgezellen tussen de 25 en 35 jaar oud op de Amerikaanse datingsite Plenty Of Fish werden onderzocht.Vrouwen van 33 blijken het minst vaak berichten te krijgen. Ook vrouwen die helemaal geen alcohol drinken zijn maar weinig populair. Ze krijgen 24 procent minder berichten dan vrouwen die zo nu en dan een drankje nemen.

Een vrijgezelle, christelijke man met bruin haar die in toekomst graag vader wil worden, matig drinkt, een universitaire titel heeft en tussen de 73 duizend en 110 duizend euro per jaar verdient, krijgt de meeste reacties van vrouwen. Hij krijgt tot wel 33 procent meer reacties dan gemiddeld.

Hond

Voor vrouwen blijkt het inkomen van minder groot belang te zijn, al krijgen vrouwen die tussen de 37 duizend en 55 duizend euro per jaar verdienen bijna 51 procent meer reacties, zo meldt de Daily Mail.

Overigens hebben mensen die een hond hebben 5 procent meer kan op een afspraakje. Een uitgebreid profiel aanmaken leidt eveneens tot meer succes. Mensen die een profiel van meer dan duizend woorden hebben, krijgen 59 procent meer reacties. Degenen met een profiel van minder dan honderd woorden krijgen 10 procent minder reacties dan gemiddeld.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.