sexy vrouw iedere leeftijd

15 manieren om jezelf op iedere leeftijd sexy te voelen

Of je nu 20, 30, 40 of zelfs in de tachtig bent, je kunt altijd je seks appeal vergroten! De belachelijke overtuiging dat hoe ouder de vrouw, hoe minder sexy ze is, slaat natuurlijk nergens op. Met deze tips leer je sexy te blijven op iedere leeftijd!

Wie zegt dat alleen jonge blommen sexy zijn, die heeft niets van vrouwen begrepen. Tuurlijk, parmantig vooruitgestoken borsten en een strakke bilpartij zijn zeer zeker aantrekkelijk, maar wat maakt een vrouw nou echt sexy? Dat is heus niet alleen haar uiterlijk. Ook haar intellect en houding spelen een voorname rol.

15 manieren om je op iedere leeftijd sexy te voelen

Ook al ben je niet gezegend met het perfecte zandloper figuur of die natuurlijke vibe, er zijn altijd dingen die je kunt doen om je seks appeal te verhogen!

1. Zelfvertrouwen is sexy

Geloven in jezelf heeft te maken met voldoende zelfvertrouwen. Als jij echt gelooft dat je prachtig en sexy bent dan straal je dat ook uit naar alle menen met wie jij in contact komt. Dat vertrouwen in jezelf is dus van grote invloed op hoe mensen jou zien. Ga je erop uit? Geef jezelf een peptalk en laat zien hoe sexy je bent!

2. Naturel is the keyword

We leven niet meer in de jaren tachtig. Getoupeerd haar, over de top outfits, opzichtige make-up en pailletten all over zijn niet echt de meest trendy looks van vandaag. Op dit moment is de trend less is more! Dat betreft dus ook uiterlijkheden. Wees naturel zonder slordig over te komen. Beschaafde make-up maakt juist heel sexy en aantrekkelijk.

3. Fris en fruitig

Welke leeftijd je ook hebt, deze tip is gerelateerd aan die van hierboven. Naturel is goed, maar je moet natuurlijk ook niet overdrijven. Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne. Ruik lekker fris en fruitig, gebruik deo en een subtiele parfum doet ook wonderen. Niemand vind je sexy met afgekloven nagels, vet haar, of eetplekken op je voeten.

4. Structurele aandacht

Je aantrekkelijk en sexy voelen zit vaak in kleine dingen. Zorg dagelijks goed voor jezelf en kleed je voor de gelegenheid. Of je nu snel door de super rent of naar een vergadering moet, borstel je haar, zorg voor een frisse adem, extra panty in tas voor noodgevallen, draag je contactlezen en ook kreukvrije kleding is handig om altijd goed verzorgd voor de dag te komen. Je maakt tenslotte maar een keer een eerste indruk..

5. Probeer een nieuwe look

Ben je toe aan een wat meer seks appeal, dan kan een nieuwe look wonderen verrichten. Trakteer jezelf eens op een bezoek aan een goede kapper en schoonheidsspecialiste. Je zult versteld staan wat een paar subtiele veranderingen voor je kunnen doen! Net een ander kapsel, of kleurtje en wat te denken van een andere make-up techniek. Laat je verrassen en leer van specialisten hoe jij er op je voordeligst en sexy uit kunt zien.

6. Mest die kledingkast uit

Kies eens voor een andere kledingstijl. Draag je nog altijd die truitjes, jurkjes en blousen van jaren geleden? Dan is het de hoogste tijd om die kast eens uit te mesten. Schakel een vriendin in die eerlijk is en ga aan de slag. Vervolgens wordt het tijd om een nieuwe garderobe aan te schaffen. Neem iemand mee die je echt eerlijk en goed van advies kan dienen. Wat staat je wel en wat staat je (op deze leeftijd) echt niet meer. Ook als je weinig geld hebt kun je het beste stuk je bij beetje langzaam bouwen je aan een nieuwe, sexy garderobe!

7. Accentueer je pluspunten

Heb je prachtige lange benen, laat ze dan zien! Als je een mooi decolleté hebt, niks mis mee om die te showen mits de rest dan ingepakt blijft. Het is geen schande om te pronken met wat je hebt. Maar hou het beschaafd. Korte rok kan prima, maar niet in combinatie met een diep decolleté en omgekeerd. Kies een mooi onderdeel van jezelf waar je de nadruk op wilt leggen.

8. Wees actief

Zorgen voor een sportief en actief lichaam is een trefzekere manier om je sexy te voelen. Als je gezond leeft, regelmatig sport dan voel je je lekker in je vel en daarmee als snel aantrekkelijk en sexy. Sporten is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geestelijke gesteldheid. Het geeft je een goed gevoel over jezelf en meer zelfvertrouwen, wat wil je nog meer?

9. Wees interessant

Sexy zijn of gevonden worden heeft niet alleen te maken met de buitenkant. Wat je mond verlaat heeft daar ook veel mee te maken. Niemand brengt graag tijd door met leeghoofden, mensen die nooit wat zinnigs te melden hebben. Een hobby of een passie maakt een belangrijk deel uit van wie je bent. Als je een rijk leven hebt (en dan bedoelen we niet in materieel opzicht) dan bent je interessant voor anderen, van toegevoegde waarde in een gesprek en dat is sexy.

10. Hou het ‘classy’

De manier waarop jij je gedraagt zal een bepaald soort mensen naar je toe trekken. Als jij je gedraagt als een MTV slet dan zal je ook gelijkgestemde partners aantrekken. Wanneer je je juist ‘classy’ gedraagt dan zul je merken dat de mensen die zich tot jou aangetrokken voelen vele malen beter bij je passen. Die contacten zijn veel aantrekkelijker en bevredigender. Stijlvol gaat altijd boven ordinair en is vele malen sexier!

11. Lach!

Soms is alles wat je nodig hebt om te pronken met jouw schoonheid en seks appeal een prachtige lach. Een mooie glimlach staat misschien wel gelijk aan 1000 gesprekken en kan mensen aantrekken als een mot op een vlam. Of je nu sprankelend lacht of flirterig een halve glimlach stuurt naar de andere kant van de kamer, onderschat nooit de kracht van de lach. Die

12. Masturberen

Masturberen? Jazeker! Als je seks tekort komt omdat je zonder partner zit en geen zin hebt in talloze one-night-stands, dan moet je jezelf lekker bezighouden en goed blijven verwennen. Of je nu gebruik maakt van een erotisch speeltje of je ouderwets je vingers het werk laat doen, de kracht van een heerlijk orgasme zal je zonder twijfel sexy laten voelen. En dat is niet alles. Je huid gaat ervan stralen. De hormonen zorgen ervoor dat je een mooie rozige gloed krijgt! Masturbatie tips lees je hier.

13. Flirten

Als single ligt de wereld ligt aan je voeten! Flirt er op los om je nog vaker sexy te voelen. Of het nu een boeiend gesprek is met iemand op een beurs, tijdens de vrijdagmiddagborrel met die aantrekkelijke barman, stuur die sexy vibe maar eens rond! Onschuldig flirten heeft nog nooit iemand kwaad gedaan, sterker nog het doet je alleen maar goed. Het is een enorme ego boost en je zult zien hoe meer je flirt hoe sexier jij je voelt! Flirt tips vind je hier.

14. Ga naar Brazilië

Nee, we bedoelen niet dat je op het vliegtuig moet springen en je je moet overgeven aan zon, zee, zand en seks maar breng eens een bezoekje aan een wax salon bij jou in de buurt. Ongeacht je leeftijd kan het nooit kwaad om je ook daar beneden optimaal sexy te voelen. En dat voel je na zo’n behandeling beslist! Trakteer jezelf daarom eens op een Brazilian wax.

15. Sexy vaardigheden

Leer jezelf wat nieuwe sexy vaardigheden aan. Of je nu op korte termijn wel of geen plannen hebt voor in de slaapkamer, een paar nieuwe trucs kunnen in de toekomst misschien wel eens van pas komen. Misschien wil je wel eens leren paaldansen, meer weten over hoe je de perfect blowjob uitvoert of hoe je een heuse striptease doet. Met al die nieuwe info gaat het vast kriebelen en ontdek je nieuwe sexy kanten aan jezelf.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen