alleen en gelukkig

14 tekenen dat je als single (even) niet aan een relatie moet denken

Lang leve het single bestaan! Je kunt gaan en staan waar je wilt terwijl je vriendinnen alles met vriend of manlief moeten overleggen. Je moet er niet aan denken! Maar wees eens eerlijk: ben je nu niet iets te blij met je single leven?

Natuurlijk heeft een relatie zo ook z’n voordelen, maar hoe fijn heb jij het in je eentje! Niemand om rekening mee te houden, heerlijk! Maar ben je nu niet iets te blij met je leven als single? Wij vonden deze 14 tekenen op Ze.nl dat je voor nu nogal gehecht bent aan je singlebestaan.

1) Jij ligt niet aan de linkerkant van het bed. En ook niet aan de rechterkant van het bed. Nee hoor, je slaapt als een zeester. Geen plek voor een vent hier!

2) Delen? Dat woord staat niet meer in je vocabulaire. Die chocoladereep eet jij helemaal alleen op!

3) Het idee dat je met iemand moet overleggen wat je tijdens het weekend gaat doet, vind je vreselijk.

4) Je vindt het geen enkel probleem om een weekend niets te doen. Je hebt nog zoveel te doen! Orange is the new Black binge watchen, twee zakken chips leegeten, een paar roddelwebsites checken. Genoeg te doen!

5) Je gaat vaker in je slobberkleding de deur uit dan in een nette outfit. Jij hebt niemand om er mooi voor uit te zien!

6) Die oma-onderbroeken die eigenlijk not done zijn, trek je gerust aan. En dat geldt ook voor die ene onderbroek met die twee gaten erin die je eigenlijk een maand geleden al vaarwel had moeten zeggen.

7) Over lingerie gesproken. Jij draagt zonder schaamte je beha twee weken. Geen mens die erachter komt!

8) Je benen hebben al weken geen scheermes meer gezien.

9) Als je nieuwe beha’s nodig hebt, koop je gewoon 5 precies dezelfde exemplaren. Hoef je er maar eentje te passen en kun je weer een tijdje vooruit. Dikke prima!

10) Je vibrator moet non-stop van nieuwe stroom worden voorzien. Jouw needs hoeven helemaal niet bevredigd te worden door een man!

11) Je hebt geen idee wanneer je voor het laatst met iemand hebt gezoend.

12) Je hond is je grootste gesprekspartner. Hij praat niet terug, maar hij gehoorzaamt wel!

13) Zonder blikken of blozen werk je makkelijk elke dag hamburgers naar binnen. Oké, elke woensdag een patatje.

14) Wanneer je met je vrienden gaat stappen, drink je liters alcohol. De ene cocktail naar de andere. Terwijl je friends allang zijn gestopt na hun tweede Chardonnay.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.