14 september Open Dag Love Academy

Zaterdag 14 september houdt de Love Academy een Open Dag ter opening van een nieuw seizoen. Het is de gelegenheid om op laagdrempelige manier kennis te maken met de workshops en lezingen die georganiseerd worden organiseren in navolging van hun missie.

Stimuleren partners

De missie van de Love Academy is om vrouwen en hun partners te stimuleren, inspireren en verrijken in hun seksleven en seksbeleving.

De tijd lijkt rijp voor de overgave, de verbinding en het (seksuele) bewustzijn die hier voor nodig zijn. Op de Open Dag zijn drie gepassioneerde onderzoekers te gast die zich op wetenschappelijke wijze aan de relatie tussen onze tijdsgeest, onze (diepste) verlangens en onze seksualiteit waagden. 

Sprekers

Tussen 16:00 en 18:00uur is er een gesprek met filosoof Ad Verbrugge (schrijver van ‘Staat van Verwarring: Het offer van liefde’) over wat de Vijftig Tinten-hype ons vertelt over de hedendaagse tijdsgeest en ons verlangen naar verbinding.

Theatermaker en onderzoeker José Kuijpers (schrijver van ‘Haar Genot’ (okt.2013)) wordt geïnterviewd over haar onderzoek naar de staat van de vrouwelijke seksbeleving en -positie anno Nu.

Tot slot houdt Dr. Kaouthar Darmoni (Erotic Capital/ Dans der Godinnen) een korte lezing over hoe we het Erotisch Kapitaal kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Seks na je veertigste

Daarnaast kan je op de Open Dag uitgebreid informatie inwinnen over het komende workshopaanbod en gaan we iets dieper in op enkele prikkelende thema’s die in het actuele programma van de Love Academy centraal staan, zoals ‘Seks na je Veertigste’ en ‘Meer over porno’.

Verrijken van seksbeleving 

De Love Academy wil vrouwen en hun partners inspireren, empoweren en verrijken  in hun seksbeleving en seksleven. Dit doet de Love Academy door het openen van het gesprek, het aanbieden van prikkelende artikelen en het organiseren van workshops en evenementen.

In het workshopprogramma, de consults en op evenementen krijg je concrete handvatten aangereikt voor het beslechten van de vele vragen, onwaarheden, taboes en onzekerheden die nog bestaan rondom seks.

Daarnaast streeft de Love Academy naar het uitbreiden van je skills en palet in bed.  Dit zal een een enorme boost geven aan je zelfvertrouwen en je relatie(s)! 

LOVE ACADEMY

Nieuwe Vijzelstraat 2 / hoek Weteringcircuit

1017 HT Amsterdam

Tel: 020-6233916

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje