bar

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan is hartstikke leuk en je hebt vast en zeker de best time ever. Maar nu je het al zo lang moet missen, is de kans groot dat er in je hoofd een soort romantisch beeld is ontstaan. Want heel eerlijk: deze dingen zijn soms behoorlijk irritant.

13 reden om thuis te blijven

 1. Het is thuis eigenlijk altijd gezelliger dan in een club en stiekem zou het helemaal niet zo erg zijn om na die fles wijn die je daar al hebt opgedronken gewoon lekker je bed in te kruipen.
 2. De aandacht van de barman of vrouw proberen te krijgen om vervolgens een godsvermogen te betalen voor een waterig alcoholisch drankje. Thuisblijven is zo veel goedkoper!
 3. Er is altijd wel een moment waarop iemand met tequila aan komt zetten. En je WEET gewoon al hoeveel spijt je daar morgen van gaat hebben, maar toch doe je weer mee.
 4. De muziek. Er is maar een bepaalde hoeveelheid van een artiest die je kunt verdragen op een avond en op dat punt zit je meestal al na ongeveer vijf minuten. (Check bestenu )
 5. Je kunt geen normaal gesprek voeren en staat eigenlijk vooral een beetje schaapachtig te lachen, terwijl anderen met elkaar praten.
 6. Je kunt nergens gewoon even naartoe lopen. De weg naar de bars, wc’s, dansvloer en buitenlucht zijn een soort survivaltocht.
 7. Iedereen zweet op je. Als er iets niet meer terug hoeft naar hoe het eerst was, is dat het wel…
 8. De wc’s. Yikes!
 9. De ongewenste aandacht. Ik ben hier voor mijn eigen plezier, oke?!
 10. Je bent op de een of andere manier altijd de enige die klaar is om naar huis te gaan. Zucht…
 11. En er is ook altijd iemand wel een jas kwijt.
 12. Dan uiteindelijk: de fietstocht naar huis. Het is koud, je bent inmiddels in die staat beland waarin je al je levenskeuzes in twijfel trekt, je bent doodop en als je pech hebt regent het ook nog.
 13. Of, misschien nog wel erger als je lam bent, de taxirit. Waarin jij je uit alle macht probeert te concentreren op de muziek zodat je niet alles onder spuugt

Bron: Marie Claire

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.