onzeker overkomen

13 dingen die singles reuze irritant vinden aan koppels

Als single vrouw weet jij hoe irritant het kan zijn om tegenover een super verliefd koppel te zitten in de trein of in dat restaurant. Dat geplak de hele tijd, hou daar eens mee op! Er zijn meer mensen op de wereld. Deze 13 dingen vinden singles onwijs irritant aan koppels.

Smaakvol intiem

Singles gunnen stellen al het geluk van de wereld, maar hou het smaakvol! Natuurlijk, iedereen wil liefde en intiem zijn, maar niet de hele wereld hoeft te zien dat jullie het meest gelukkige stel ooit zijn! Deze 13 tips kwamen we tegen op de website van Girlscene en willen we je natuurlijk niet onthouden!

13 dingen die singles irritant vinden aan koppels:

… als stelletjes enorm langzaam hand in hand lopen én de hele stoep in beslag nemen. Je wilt er langs, maar het kan niet! Meestal lopen stelletjes ook nog eens extra sloom. Loop! Door!

… als je vriendin zegt: ‘Oh, dat moet ik even aan mijn vriend vragen.’ Of ‘Ik weet niet of mijn vriend dat goed/leuk/mooi vindt.’ Meid, je hebt toch ook zelf een mening! Je vriend moet je nemen zoals je bent!

… als stelletjes enorm harde smakgeluiden maken tijdens het zoenen en jij bent er getuige van. Vooral irritant wanneer je er naast zit of er tegenaan moet kijken in het openbaar vervoer… Smak, smak, smak… Geef me een teiltje!

… als stelletjes praten in de wij-vorm. Wij houden van Londen! Wij zijn gek op deze band! Dit is echt ons restaurant…

… als stelletjes lachen om hun inside jokes. Jij zit erbij en snapt natuurlijk niet waar ze het over hebben, dus pers je er je beste neplach uit… #awkward

… als stelletjes één social media account hebben of één e-mailadres delen… Uhm, geef elkaar een beetje privacy!

… als stelletjes elkaar de meest intieme berichtjes op elkaars tijdlijn op Facebook sturen… ‘Schatje, zo’n leuke avond met je gehad…’ ‘Ja, liefje, vond ik ook. Ik hou van je!’ ‘Hou ook van jou!’ Doe niet zo extreem… Jullie hoeven de buitenwereld niets te bewijzen!

… als stelletjes niet zonder elkaar kunnen en op elk feestje of elke verjaardag samen opduiken. Kunnen jullie nooit iets los van elkaar doen? Doe ook dingen apart, want dat is goed voor jullie!

… als stelletjes elkaars zinnen afmaken. Het is ontzettend schattig dat jullie elkaar zo goed kennen, maar doe het niet.

… als je vriendin haar vriend meeneemt naar jullie afspraakje. Denk je eindelijk een gezellig lunchafspraakje te hebben met je vriendin, komt haar vriend er ook bij zitten… Je wil gewoon wat quality time met je vriendinnetje, zonder the boyfriend!

… als stelletjes de hastags #boyfriend #romantisch #dinner #cute #love #relationship #theone gebruiken bij foto’s op social media…

… als een stelletje jou uitnodigt om te komen eten en zonder dat je het weet is hun single vriend ook uitgenodigd. Ze willen jullie koppelen… Zucht, heb jij weer!

… als de tijdlijnen van Facebook of Instagram van koppels helemaal vol staan met selfies waar hun liefde van af spat. Foto’s waarop koppels kussen zijn echt het toppunt!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam