cruciale fouten datingprofiel
14 November 2016

12 tips om Tinder te laten werken

Zit jij al op datingapp Tinder? Misschien twijfel je nog of heb je nog maar weinig succes geboekt tot nu toe. Behalve veel losse contacten kan je op Tinder ook echte liefde vinden. Vier succeskoppels uit België geven hun beste Tinder tips. Zo vind ook jij ware Tinderliefde!

1) Doe het rustig aan

“Ga niet overhaast in op elke vraag die je krijgt via chat. En negeer mensen die niet verder geraken dan ‘Hey, zin in seks?’. Mensen die beweren dat ze op Tinder zitten, ‘enkel voor vriendschap’: niet geloven. Dat is zever,” aldus Shauni Leclère (23) en Lode Ruys (23) uit Geel.

2) Besteed aandacht aan je foto’s

Foto’s zijn belangrijk, dus besteed daar voldoende aandacht aan. Toon iets over je interesses of hobby’s waardoor de andere meteen iets méér weet over je persoonlijkheid. Als je een kind hebt, wees daar eerlijk over. Doe je niet anders voor dan wie je bent,” vertellen Attila Stevelinck (36) en Nele Van Den Broeck (31) uit Gentbrugge.

3) Toon oprechte interesse

“Bewijs dat je zijn of haar foto’s goed bekeken hebt, dat je het begeleidend tekstje gelezen hebt. Maar steek niet als enige energie in de chats: het moet van beide kanten komen,” zeggen Thijs Campe (33) en Siel Kerkhof (27).

4) Stel voor jezelf een bepaalde standaard op

“Waar wil je voor gaan? Het is niet verkeerd om meteen aan te geven wat je belangrijk vindt, of om over een kinderwens te beginnen. Als de andere hier niks voor voelt, verdoe je je tijd,” vinden Olivier Segers (29) en Jade Lognoul (26) uit Deurne.

5) Klamp je niet vast aan bepaalde waarden die jij vooropstelt

“Misschien is iemand met iets ándere waarden dan de jouwe, ook een potentiële partner,” vertellen Tijs en Siel. Neem de tijd om het uit te zoeken, als je voelt dat er een klik is.”

6) Probeer origineel te zijn

“Chat over iets met inhoud. Met een ‘hey’ maak je geen indruk. Zoek naar iets interessants, al is het iets relevants uit het nieuws van die dag. Of maak een mopje,” aldus Attila en Nele.

7) Geef de moed niet op

“Negen van de tien dates trekt op niets. Maar geef de moed niet op. Die ene speciale met wie je een huis en kinderen wil, zit er misschien wél tussen. En in the meanwhile: amuseer je vooral,” zeggen Jade en Olivier.

8) Verruim je blik

“Op die app draait het heel erg om looks, en misschien moet je daar ook eens durven voorbij kijken,” aldus Shauni en Lode. “Het is niet omdat een persoon niet honderd procent ‘je type’ is, dat het niet jouw toekomstige kan zijn.”

9) Blijf niet te lang hangen bij de chats

“Spreek af op een veilige plek voor een echte date. Zet die stap naar de realiteit in plaats van eindeloos lang op je smartphone te chatten met iemand die mogelijk niet eens je ding is”, vinden Jade en Olivier.

10) Val niet met de deur in huis

“Ik wil een lange relatie! Ik wil kinderen!’ Nee, laat het rustig op zijn beloop. Haast is nooit goed, ook niet in daten,” aldus Thijs en Siel.

11) Koester geen te hoge verwachtingen

“Ga ervan uit dat je een leuke avond zal hebben, zonder meer. Als je telkens verwacht dat je de ware gaat ontmoeten, bots je op teleurstellingen,” vertellen Attila en Nele.

12) Pin je er niet op vast

“Tinder is fun, maar het is ook oppervlakkig. Even goed kan je iemand leren kennen in het uitgaansleven. Dus pin je er niet op vast. Relativeer het ook. Voel je niet afgewezen als je van iemand geen ‘like’ krijgt,” zeggen Shauni en Lode.

Bron: Nina.be

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Met grootste liefde wordt meestal niet getrouwd

Het klinkt niet erg romantisch maar een huwelijkspartner kiezen we niet...

Genoeg van swipen en oppervlakkig daten. Liefdes app Magnolia matcht met wetenschappelijk algoritme.

Let’s be honest. Op de populaire dating apps staat één ding...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Hoe eerlijk zijn singles bij het maken van hun datingprofiel

Wie heeft er nog nooit een leugen vertelt aan zijn Crush tijdens het...

Tinder gaat singles waarschuwen of date crimineel verleden heeft

Ben je altijd een beetje huiverig als het gaat om een...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie