opgewekte single

12 redenen waarom jij – aantrekkelijk en slim – nog single bent

Je snapt er niets van. Je bent slim, aardig en je ziet er ook nog eens hartstikke goed uit! Hoe kan het nou dat jij nog altijd single bent? Wij geven je 12 mogelijke redenen.

 1. Je neemt geen genoegen met minder

Weet je wat voor soort mensen snel een relatie beginnen? Degenen die denken dat ze bijna geen tijd meer hebben om iets echts te vinden en degenen die denken dat ware liefde niet voor hen is weggelegd. Dat is echter niet het geval voor jou. Je weet dat er ergens een echte liefde rondloopt en dat je geen genoegen neemt met minder.

 1. Je wacht op iemand die je waardig is

Je bent best behoorlijk “geweldig”. Je hebt je leven goed voor elkaar, leuke baan, en je als je anderen mag geloven zie je er ook nog eens mooi uit. Dus waarom zou je zelfs moeite doen om bij iemand te zijn die daar niet gelijk in is? Het is absoluut het wachten waard.

 1. Je hebt geen man nodig om je bestaan te bevestigen

Je zou denken dat het leuk zou zijn om soms een partner in crime te hebben, maar je besteedt zeker niet al je tijd aan het zoeken naar een man – en je voelt je daar ook niet slecht over. In plaats daarvan leef je je leven en laat je het niet draaien om iemand te vinden.

 1. Je bent te druk met het leven van je leven

Je hebt uitstapjes om te maken, mensen om te ontmoeten, projecten om aan te pakken en je hebt een doel om te behalen. Je agenda is behoorlijk overvol.

 1. Je richt je op je carrière

Het klinkt misschien als een cliché, maar dit is 2018. Welke vrouw is tot op zekere hoogte niet gefocust op haar carrière? Je houdt van wat je doet en je bent er goed in. Dat is zeker de moeite waard om trots op te zijn.

 1. Je hebt leuke vrienden die je afleiden van de romantiek

Als je eenmaal een vriend hebt, wordt de tijd die je met je vrienden doorbrengt meteen gehalveerd. Vriendjes zijn geweldig, maar vrienden zijn een heel ander niveau van goed.

 1. Mannen willen tegenwoordig niet zo snel vastigheid

We leven in een cultuur waarin korte flings de voorkeur lijken te hebben boven serieuze relaties. Terwijl deze flings en one-night stands leuk kunnen zijn, is het moeilijk om vastigheid te vinden. In dit specifieke geval is je single zijn volledig buiten je controle.

 1. Je zelfvertrouwen is intimiderend

Het is waar! Zelfs de meest verwaande mannen zullen twijfelen voordat ze zelfs een vrouw van jouw kaliber benaderen.

 1. Je wil je eerst op jezelf richten

Voordat je je leven met iemand anders kunt delen, moet je eerst weten wie je bent, wat je wilt en in welke richting je op weg bent. Het is niet eerlijk om maar de helft van jezelf aan iemand aan te bieden als je nog niet helemaal compleet bent.

 1. Je hebt niet echt tijd om mensen te ontmoeten

Je had vandaag niet eens de tijd om te lunchen, laat staan ​​dat je een online datingprofiel opstelde. Je bent er zelfs niet zeker van dat je de tijd hebt om meer dan een of tweemaal op Tinder te swipen, dan laat staan te daten.

 1. Je houdt teveel van je single leven

Als je leven al perfect is, is het moeilijk om iemand anders erin te brengen. Hoewel je misschien een vriend wilt, is er het feit dat iemand het leven dat je voor jezelf hebt gecreëerd, zal veranderen. Er is niets mis met verandering, maar het is ook iets dat je in je eigen tijd moet doen.

 1. Je bent er niet klaar voor

Dus waarom voor iets gaan waar je nog niet 100% over uit bent?

Bron: womenonline

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.