selectief doof

11 type vrouwen die mannen willen daten

Er zijn lopen natuurlijk ontzettend veel leuke single vrouwen rond. De vraag is natuurlijk; waar zitten ze en hoe herken je het ideale type? Met die laatste vraag gaan wij je een handje helpen. Dit lijstje beschrijft verschillende type vrouwen die eigenschappen bezitten waar jij naar op zoek bent!

De 11 type vrouwen die mannen willen daten

1. Lieverd – De Lieverd is een vrouw met een positieve inslag, tevreden met haar leven en altijd goedgehumeurd. Ze is een heerlijk type om mee om te gaan en heeft geen enkel gemeen trekje in haar persoonlijkheid. Ze is altijd oprecht blij om je te zien, en ook jij kijkt er naar uit om tijd met haar door te brengen. Deze ‘lieverds’ worden gewoonlijk snel geschaakt op de datingmarkt, dus ze zijn behoorlijk schaars. Maar als je er een kan vinden, dan heb je een ware schat in handen.

2. Gelijkwaardig – Dit type vrouw is een ware feministe, geen radicale man-hater, of een hypocriete pseudo-feministe die denkt dat gelijkheid betekent ” ik eis gelijke rechten en een gelijk salaris, maar de man moet nog steeds voor me betalen”. Dit type vrouw houdt juist van mannen. Ze begrijpt dat gelijkwaardigheid echt een kwestie is van gelijkwaardig aan elkaar zijn, van het open houden van een deur tot vechten aan de frontlinies. Ze geloven dat een relatie er een moet zijn van 50/50 partnerschap, en ze zijn meer dan bereid om de helft van de date-kosten te betalen. Gewoon om dat het zo hoort.

3. Sexy – Je zult je gelukkig prijzen als je er zo eentje tegenkomt! De Sexy vrouw houdt van mannen én sex zonder daar een probleem van te maken. Ze verkoopt het niet, ze gebruikt het niet om mannen te manipuleren, ze is “het” van nature. Miss Sexy moet je niet verwarren met het type nymfomane. Zij hebben namelijk aan een psychisch probleem. Integendeel, deze vrouwen zijn er in geslaagd vrij en zonder gene door het leven te laveren. Om deze reden moeten andere vrouwen haar wel haten, ze geeft het namelijk allemaal voor niets weg. Mannen houden van dit type vrouw om haar vrije geest en eerlijkheid ten opzichte van haar seks-drive. Zeer zeldzaam type, maar de moeite waard om de aardbol voor af te zoeken!

4. Beste vriendin – Ze komt dicht in de buurt van het type lieverd. Het type beste vriendin is dan ook prettig gezelschap. Ze is het van het soort waarmee je je kan identificeren. Jullie houden van dezelfde dingen, dezelfde tv programma’s en gaan graag uit op dezelfde plaatsen. Als je vijf minuten met haar doorbrengt heb je als snel het gevoel dat je haar al jaren kent. Ze wijkt niet van je zijde, lacht om jouw grapjes en belt je op om alleen maar ‘hoi’ te zegen omdat ze je zo mist. Ze is een geweldig type om mee om te gaan. Een waarschuwing: wil je meer dan vriendschap? Laat haar dit dan vanaf het begin af aan duidelijk merken. Als zij namelijk ‘beste vrienden’ in haar hoofd heeft gezet, is ze hier later moeilijk van af te brengen.

5. Recht door zee – Dit type vrouw weet hoe ze moet communiceren. Met haar geen spelletjes, geen verwachtingspatroon dat mannen gedachten kunnen lezen en geen gedrag dat is gebaseerd op typische vrouw-adviezen uit de Cosmo of de Flair. De ‘recht door zee’ vrouw zal gewoon de telefoon pakken en je mee uit vragen. Ze doet wat ze zegt dat ze zal doen en zegt geen dingen waarmee ze het tegenovergestelde bedoelt. Soms kan ze een beetje bot zijn, maar je bent tenminste geen uren bezig om haar tegenstrijdige, op emoties gebaseerde gedrag te decoderen.

6. Onafhankelijk – Wanneer je weinig tijd tot je beschikking hebt om te investeren in een relatie, of veel ruimte nodig hebt in een relatie dan is dit het ideale type voor jou. De onafhankelijke vrouw heeft een heus leven van zichzelf en gaat hiermee vrolijk en gelukkig door het leven. Ze is het type vrouw dat wel een man in haar leven wil, maar ze heeft hem niet echt nodig. Tot slot is ze zeker niet op zoek naar mannen die al haar problemen oplossen of hen de schuld geeft als de dingen niet gaan zoals zij wil.

7. Rustig aan – Terwijl vele vrouwen niet kunnen wachten tot ze in het huwelijksbootje mogen stappen, heeft deze vrouw een bruilof niet als hoogste prioriteit op haar agenda staan. Ze is gewoon gelukkig om bij je te kunnen zijn. Je krijgt van haar dus geen vragen als “waar gaat onze relatie naar toe?” of stille hints over een prachtige ring die ze in de etalage heeft gezien. Ooit zal ze misschien met je willen trouwen, maar ze heeft beslist geen haast. Ze denkt, het is zover als de tijd er rijp voor is.

8. Zelfverzekerd – Het type ‘zelfverzekerd’ accepteert zichzelf zoals ze is en ze voelt zich even goed onder haar sterke punten als onder haar zwakke. Zo ervaart ze het leven ook met jou. Ze behoeft geen constante aandacht van je om haar ego op te vijzelen. Ze heeft namelijk voldoende eigenwaarde van zichzelf. Daarom gaat ze lekker haar eigen gang en staat ze heerlijk positief in het leven.

9. Persoonlijkheid – Een vrouw met een heuse persoonlijkheid is een geweldig type vrouw om te vinden in je leven. Ze zal misschien niet in aanmerking komen voor de eerste prijs in een modellenwedstrijd (alhoewel ze dit wel zou kunnen), maar haar intelligentie, en sprankelende aanwezigheid als ze een kamer binnenloopt trekt mensen aan als een magneet. Haar persoonlijkheid is zo charmant dat het eenvoudig is om schoonheidsfoutjes over het hoofd te zien, gewoon omdat ze een geweldig persoon is om in je leven te hebben.

10. Weinig onderhoud – Een van de meest zeldzame verschijnselen is het type vrouw van ‘weinig onderhoud’. Deze vrouw heeft een moderne en warme persoonlijkheid. Ze geeft er oprecht helemaal niets om hoeveel geld je hebt, ze vind je aardig om wie je bent en niet wat ze van je zou kunnen krijgen. Waarschijnlijk is ze een ware feministe en staat ze erop om haar aandeel na een date-diner te betalen. Als je deze dame kunt vinden, hou haar vast en laat haar niet meer los!

11. Geschikt voor jou – Er zijn nogal wat mannen die kiezen voor een vrouw die kan dienen als sieraad. Een mooi pronkstukje om te showen aan hun vrienden. Om hun gevoel status op te vijzelen, of waar ze hun onzekerheden mee denken te kunnen verbloemen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar als je een vrouw vindt die je gelukkig maakt, ongeacht hoe ze eruit ziet, welke sociale status ze heeft, of wat “anderen” wel niet van jou of jullie zouden kunnen denken, dan pas heb je definitief gewonnen in de liefde.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam