verdriet om ontembare man

11 signalen dat je lief niet verliefd op je is

Liefde maakt blind zeggen ze. Is dat ook echt zo? Of weten we het eigenlijk stiekem diep in ons hart eigenlijk wel wanneer die ander lang niet zo gek op jou is als jij wel op hem of haar…

Verliefd zijn is een geweldig gevoel, maar je zou het nooit moeten afdwingen. Als je met iemand date die je constant aan je relatie status doet twijfelen, is het tijd om jezelf wat vragen te stellen. Je verdient iemand die met jou en alleen met jou wilt zijn. Hier zijn de tekenen dat hij / zij misschien niet serieus met je is.

 1. Hij/ Zij heeft het altijd druk.
 1. Hij / Zij stelt je niet voor aan zijn vrienden of familie .
 1. Hij / Zij staat niet open ​​voor jou.
 1. Jij maakt altijd plannen voor dates.
 1. Hij / Zij stuurt je berichtjes maar belt je nooit.
 1. Hij / Zij maakt geen toekomstplannen met jou.
 1. Hij / Zij praat nog steeds over ex-vriend(in)(n)en.
 1. Hij / Zij vermijdt alle vormen van affectie in het openbaar.
 1. Hij / Zij annuleert vaak plannen.
 1. Je voelt je ongemakkelijk als jullie samen zijn.
 1. Hij / Zij neemt niet de tijd om je te leren kennen.

Hoe pijnlijk ook, je kunt maar beter in een vroeg stadium van jullie prille relatie afscheid van elkaar nemen. Aan iemand blijven hangen die jou alleen maar gebruikt tot er wat beters voorbij komt is niet echt goed voor je gevoel van eigenwaarde. Kies voor jezelf en later voor iemand die het waard is!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.